olet ystävien seurassa

Paul & Friends on vuonna 1991 perustettu tukholmalainen liike sekä vaatemerkki. Heidän liikkeensä valikoimaan kuuluu omien vaatteiden lisäksi muitakin tuttuja merkkejä kuten Acne, Martin Margiela ja Rick Owens. Tästä huolimatta juuri heidän omat vaatteensa olivat ainakin omasta mielestäni joukon kiinnostavimmat. Heidän omaan valikoimaansa sisältyy niin pukuja, neuleita ja kauluspaitoja, kuin myös asusteita. Itse innostuin tällä kertaa eniten kuvassa näkyvästä kauluspaidasta. Istuvuus on täydellinen, pituus juuri sopiva ja valmistettu määrä rajallinen. Vastaan saattaa kävellä maksimissaan kuusitoista samankokoista paitaa, Suomen puolella varmaan sitäkin harvempi. Kauluspaidan lisäksi mukaan liikkeestä tarttui myös solmio ja ”asustenenäliina”, jotka ovat esittelyssä kunhan pääsen taas photoshopin ääreen.

Upeiden vaatteiden lisäksi sain aivan huikean hyvää asiakaspalvelua heidän NK:n liikkeessään. Minusta tuntui tosiaan siltä, että olin ystävien seurassa. Hienoa!

Kommentoi

  1. Jaan mielipiteesi kyseisestä merkistä! Erityisesti P&F:n paidat ovat todella onnistuneita leikkaukselta ja kuoseiltaan. Nyt kruunun kurssi vielä suosii hankintaa, mutta kannattaa myös testata joskus mittapaitoja esim. Vaatturiliike Saumasta. Hinta ei edes hirveästi eroa noista valmisvaatteista. Eikä ainakaan samanlaista paitaa tule ihan heti vastaan…

    Pienenä vinkkinä: Sauman mittapäivät alkaa 13.3. (-20% mittatilausvaatteista).

    -J-

  2. Kiitos J vinkistä! Olen Saumassa lyhennyttänyt ja kavennuttanut muutamia housuja. Vaatturiliike Sauma oli itse asiassa se paikka, joka pelasti rakkaimmat farkkuni ennenaikaiselta kuolemalta. Ne paikattiin todella nätisti ja nopeasti, success.

    Kauanko nuo mittapäivät jatkuvat?

  3. […] Paul & Friendsin kauluspaita ei tosiaan jäänyt toissaviikkoisen Tukholman matkan ainoaksi ostokseksi. Se ei edes jäänyt ainoaksi NK:lta tehdyksi hankinnaksi, vaan saman kerroksen J. Lindeberg-liikkeestä löytyi jo pitkään kaivattu tummansininen vuorittamaton pikkutakki. Mikä parasta – se on kuin kameleontti. Dressed up, dressed down – se vain toimii. Tiedän, että ottamani kuva ei tee jakulle oikeutta, mutta uskokaa pois – se on upea. […]