i love shoes, shoes, shoes, shoes – shoes i do adore!

Vilpittömät pahoitteluni kuluneesta – toisaalta niin hiljaisesta mutta toisaalta ah niin kaoottisesta – blogiviikosta. Paitsi että Jan on ollut työmatkalla ja pois internetin ihmemaasta (ainakin bloggaamisen osalta), olen itse tehnyt paitsi paljon töitä, ollut myös omassa mittakaavassani hypersosiaalinen. Torstai-illankin sitten hassasimme palautteen kirjoittamiseen ja kanavoimiseen sekä hedelmällisiin ja hauskoihin keskusteluihin sosiaalisesta mediasta ja siitä, miten sen parissa ei ainakaan toimita. Tästä lisää sitten myöhemmin – kiitos monista ja monisanaisista kommenteistanne, olemme siirtäneet pallon nyt eteenpäin ja hiljennymme odottamaan vastinetta.

Onneksi kengät piristävät aina. Minulla on kaksijakoinen tyylipersoonallisuus ja nämä kenkäkollaasit sitä ehkä onnistuvat ilmentämään. Haluaisin kaikki, vaikka tiedostankin ettei valinnoissani oikeastaan ole minkäänlaista järkeä tai minkäänlaista punaista lankaa… Edes kirjaimellisesti. Heh.

Toinen puoleni taitaa olla pehmeä, söpöilevä ja vähän hassuttelevakin – ripaus ranskalaista koulutyttöä ja mollamaijaa mukana.

Ja se toinen puoli.. Se on kylmä, karu, tummanpuhuva ja puhdaslinjainen.

Samankaltainen sekamelska sööttiä ja graafista velloo myös vaatekaapissani. Kai se sitten on jonkinlainen hallittu kaaos – toisinaan kahden eri maailmasta kotoisin olevan vaatekappaleen liitto on enemmän kuin osiensa summa, mutta toisinaan peilistä nähty totuus pakottaa harkitsemaan tarkemmin. En ole edelleenkään enempää kumpikaan – turha makuaan on kumpaankaan suuntaan yrittää ohjailla. Aina löytyy se mustanpuhuva napakkaleikkauksinen vaatekappale, joka saa pitsimekon putoamaan kädestä… Ja joskus sitä vaan on hankittava ne julmanoloiset kengät, jotka eivät pakottamallakaan taivu ruutumekon pariksi.

Ehkäpä se tyyliskitsofrenia on tyyli jo sinällään.. Ja yksin en asian kanssa ole, samasta ihanasta taudista tuntuu kärsivän myös Surface To Air. Kaikki kuvien kengät ovat samaa perhettä, ihan omanlaisia yksilöitään. Rakastan.

Kengät Surface To Air:
Bat Wedge Desert Grey 290 €, Mokkasin Natural 110 €, Richeliu Multi 260 €
Serra Boots Phantom Grey 290 €, Serra Low Phantom Grey 290 €, Cube Strap Black 250 €

Kommentoi

  1. Mä muistelinkin että se olit sinä, joka puhuit korruptiokassista :) mä otin nimityksen nyt hävyttömästi omaan käyttööni :D taidettiin nädä myös ympyrätalossa tänään?

  2. Irene, kuule ole hyvä vaan, sehän on ihan osuva termi ja asettaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin :D Ai se olit siis sinä! Mietin että tuossa oli tutunnäköinen tyttö ja aivoni yhdistivät kasvot jopa blogimaailmaan, nyt tuli sitten se viimeinen varmistus. Skarpimpana päivänä olisin ehkä tajunnut jopa sanoa hei, sori!

  3. oijoi, luin vasta valtaisaksi äityneen filippa-keskustelun – mahtavaa, kertakaikkisen mahtavaa! kerro kaikista tulevista käänteistä, joskin minnaan kohdentuva myötähäpeä on sitä sorttia, että en tiedä, kykenenkö lukemaan mitään aiheeseen liittyvää. voi ihminen. ja sitä paitsi, oikeassahan te olitte. mä ostin ensimmäisen filippa-neuletakkini yli kymmenen vuotta sitten, se meni pilalle ensimmäisessä käsipesussa. seuraavan hankin vasta vuosien päästä, se meni pilalle miehen pestessä sen vahingossa koneessa. kaksi viimestä ja helvetin kallista villatakkia kestivät kutakuinkin kuukauden säällisinä. kumpikin on täynnä nyppyjä, toisen saumat ovat sököinä. yksi merinovillainen on pitänyt kutinsa pitkään. toivottavasti seuraavakin, jonka ostan stockalta taikka ruotsista.

  4. Hih, mulla on vähän sama ’ongelma’ vaatteiden suhteen: toisaalta tykkään aika klassisesta tyylistä (mallia naispuolinen Michael Caine 60-luvulla:) ja toisaalta tykkään graafisista vaatteista, joissa on erikoiset leikkaukset. Joskus tämä meinasi häiritä, mutta näin ’vanhemmuuttani’ olen tajunnut, että oman tyylin ei tarvitse olla tiukasti jossain tietyssä kategoriassa.

  5. Spots, odotellaan vastausta, pidän sinut tilanteen tasalla. :)

    Sointu, hauskaa, en ole yksin! Mutta juu, joskus tämä vielä vähän häiritsi, nyt se tuntuu lähinnä rikkaudelta. Hauskinta on se, kun onnistuu löytämään vaatekappaleen joka on tavallaan kumpaakin ja jonka saa kallistumaan suuntaan tai toiseen asustamalla.