silmälasikäärmeen purema

Silmälasikuume iski kuten aina – pyytämättä ja yllättäen. Jatkoa seurasi, kun bongasin epähuomiossa nämä Osiriksen kehykset mennäviikolla piipahtaessani lounastauolla Miltton-showroomilla. Hienot ja kieltämättä melkoisen Cutler and Gross-henkiset, hintaa tosin olisi vain kolmasosa – linsseineen. Kehykset jäivät piinaamaan herkkää ja vaikutteille altista mieltäni, kävin sovittamassa niitä perjantaipäivän päätteeksi Specsaversilla. Hienot, mutta perhanan Jan kun ehti ensin – sanotaan näin, että yhdennäköisyys pyöreät rillit naamalla oli silmiinpistävä.

Ehkä aurinkolaseina. Ehkä.

Silmälasit S Osiris 721, 179 € linsseineen, specsavers.fi

Kommentoi

  1. Minulla on kolmet rillit specsaversilta (joista kahdet on osirikset) ja olen ollut aika pettynyt niiden laatuun. Kehykset tuntuvat jotenkin vempuloilta. Varsinkin sen jälkeen kun ostin uudet Tom Fordit. Jatkossa ostan mieluummin yhdet hyvät kuin monet halvat :)

  2. Myönnetään, että Cutler and Grossin käsintehdyissä laseissa oli kieltämättä hieman eri fiilis kuin noissa.. C&G-rillit olivat jotenkin paksumpaa, painavampaa muovia (eikä mitenkään pahalla tavalla), sangat taittuivat jotenkin hillitymmin ja hallitummin… Kyllä laadussa tuntui olevan ihan käsinkosketeltava ero. Mutta 179 euroa on kieltämättä aivan erilainen hinta kuin Cutler and Grosseille laskettu n. 600 euron potti. No, kaikkea ei voi saada.. Mulla tää pohdiskelu päättyy ihan vaan siihen, että Janin lasit ovat malliltaan aivan liian samanlaiset – pyöreät sopivat molemmille, kunhan ne eivät ole päässä yhtäaikaa :D