annos h-vitamiinia

Hyvää maaliskuuta, kaverit! Ainakin tuolla ulkona oli tänään niitä pitkään ja hartaasti odoteltuja plusasteita. Niin, sekä räntää, jäätä ja loskaa, mutta eipäs mietitä sitä nyt vaan nautitaan näytön välityksellä pieni annos h-vitamiinia. Sehän on siis tosi tärkeä mielenterveyteen vaikuttava vitamiini, jota saa kaikista parhaiten ja helpoiten tuijottelemalla ja hipelöimällä Hermès-oransseja juttuja. Vitsi miten pirteänä pysyisinkään tuon emalirannekkeen avulla…

Ja oranssin piristävä vaikutus oli ilmeisen riittävä myös näin näytön välityksellä: hyvältä alkoivat yllättäen näyttää niin shortsit kuin purkkaritkin, molemmat minulle hieman vieraita vaatekappaleita. Kaikenlaista.

Takki A.P.C., $390, totokaelo.com
Raitapaita Saint James, $95, totokaelo.com
Shortsit A.P.C., 135 €, net-a-porter.com
Purkkarit Pointer, $240, totokaelo.com
Huivi Hermès, £200, uk.hermes.com
Rannerengas Hermès, £375, uk.hermes.com

Kommentoi

  1. Vitsit miten meillä voikaan olla näin paljon samoja himotuskohteita! :D Mäkin haluan vaikka kuinka tuon Hermésin klassikko-oranssin emalirannekkeen!

  2. Haha, sama juttu! Olen hypistellyt tuota emalirengasta Hermesin lentokenttäshopeissa jo häpeällisen monta kertaa:D Ehkä ensi työmatkalta…

  3. Aurora, mähän näen tässä pian mahdollisuuksia. Eikös sunkin kengänkoko ollut 36? Taidat olla melko samanpituinenkin? Jokos mä voin tulla penkomaan sun vaatekaappia, ottamaan tavaroita lainaan ja antamaan katteettomia lupauksia palauttamisesta? :D

    Ehkä meidän pitää hommata yhteinen tili ja tuplata vaatteet ja asusteet. Mieti, mitä mahdollisuuksia!

    très chic, onko lentokenttähinta sama kuin nettikauppahinta? Mulla on epärealistisia kuvitelmia siitä, mihin mun Nykin matkakassa riittää – pliis, palauta mut maan pinnalle. :)

  4. Hitsit kun en nyt muista tarkkaa hintaa…apuva. Viimeksi ihailin näitä Munchenin kentällä, mutta siitä on jo reilu pari kuukautta aikaa.
    Sorry etten voi olla tässä asiassa enempää avuksi. Matkakassaa ajatellen voisin kuitenkin mainita että tämä himotuksen kohde on sen verran klassikko että näitä varmasti löytyy vaikka vuosienkin päästä jos nyt ei matkakassa anna periksi!:)