ps

Yhden tällaisen tarvitsisin… Kiitos. Täydellinen, laiska koululaukku. Kahvasta raahattavat veskat ovat hieman haastavia. Mitä jos laukussa oleva puhelin sattuu soimaan? Miten tuon kassin remmi- ja lukkoviritykset avataan nopeasti, pysähtymättä ja kassia maahan laskematta? Okei okei, laukkuun kuulemma kuuluu myös irroitettava olkahihna, mutta tuo vain on hienompi ilman.

Tosin veikkaan, että mahdolliset kanto-ongelmat ja muut pienet epäkohdat eivät minua tule suuremmin haittaamaan.. Rahat kassin hankkimista varten kun puuttuvat myös. Onneksi tätä voi sentään ihailla ihan ilmaiseksi ja ongelmitta.

Proenza Schouler Ps1-e-2 Extra Large Bag, $ 2,350, openingceremony.us

Kommentoi

 1. Minulla kävi PS:n harmaa medium versio kokeilussa, mutta en tykännytkään siitä! Ääh, mikä antikliimaksi kun avasin NAPin paketin eikä laukku miellyttänytkään ollenkaan.
  Tässä mokomasta postausta:
  http://maalaakaupunkimustaksi.blogspot.com/2009/04/im-not-in-love.html
  http://maalaakaupunkimustaksi.blogspot.com/2009/04/details.html

 2. Tahdon myös! Mä tasan varmasti kuolisin onnesta, jos tuollainen ilmestyisi NAPin paketista.. :>

 3. très chic, muistankin lukeneeni tuosta kokemuksestasi! Harmi, ettei veska ollut ihan just niin hieno kuin odotit.. Ymmärrän, ton hintaisen laukun on oltava JUST eikä melkein. Onneksi veskat eivät maailmasta lopu ja uusia rakkauksia tulee aina…

  Aurora, vähän samaa vikaa. Tämä vaiko Mulberryn Alexa? Mä ehkä olen kuitenkin enemmän Alexa-tyttö… Vai olenkohan? :D No, rahat puuttuvat edelleen, pysytään teoreettisten kysymysten äärellä.