kavereita

Olen etsiskellyt uusille silkkihousuilleni paitakavereita omasta kaapistani ja sen ulkopuolelta. Jossain vaiheessa täydelliset housut alkoivat jo ärsyttämään ja raivostuttamaan – mitä iloa niistä on, kun eivät ne tunnu oikeilta minkään paidan kanssa?

Pyöreäkaula-aukkoiset Benettonin villaneuleet eivät ehkä ole se persoonallisin valinta, mutta niiden kanssa housut tuntuivat omilta. Totesin paidan mallin ja housujen yhteensopivuuden kaapissani olevalla tummansinisellä neuleella ja kipitin perjantaina ostamaan kaksi samanlaista paitaa, harmaan ja mustan. Parasta näissä neuleissa on se, että ne toimivat kaikkien omistamieni housujen ja hameiden kanssa. En oikeastaan ymmärrä, miten olen pärjännyt tähän saakka ilman näitä. Hintaa paidoilla oli 35 euroa kappale, helmikuun ajan liikkeessä kerran aiemmin vieraillut kanta-asiakas sai saamaansa tekstiviestiä vilauttamalla kertaostoksestaan kahdenkymmenen prosentin alennuksen. Kaksi paitaa siis maksoi yhteensä 56 euroa, laadun olen todennut tummansinisen paidan perusteella varsin päteväksi. Vau.

Ehkäpä totun housujen kauniiseen, mutta vielä hieman vieraalta tuntuvaan siluettiin kun kaverina on pari turvapaitaa. Kiitos Malia, kun näistä neuleista kommenttiboksissa taannoin muistuttelit – taidanpa ratkaista näillä puseroilla monta muutakin vaatekriisiä.

Paidat Benetton
Housut Acne
Huivi H&M
Kengät Minimarket
Ylikasvanut otsatukka ja tyvikasvu nyt jo historiaa

Kommentoi

 1. Ihana ihana ihana asu, mä niin koen tuollaisen setin myös omakseni :) Prkl kun täällä ei ole kummassakaan Benettonissa tuota paitamallia! Ja edelleenkin olen valittanut asiasta (ne pitää mua varmaan hulluna siellä, heh).
  Asu toimii ilman asusteitakin upeasti, mutta se on myös täydellinen pohja erilaisille kokeiluille. Isot kaulakorut, huivi, käsikorut, klönttisormukset, kengät jne. Huisia.

 2. hyvältä näyttää! simppeli o-aukko on niin monen tilanteen pelastaja, ettei paremmasta väliä. mulle benettonin neuleissa on väärät mittasuhteet (damnit!), mutta otan vinkkejä vastaan, jos tuollaista suoralinjaista laatuneuletta olisi jossain muualla tarjolla…

 3. Näyttää tosi hyvältä!!!!! Mitä materiaalia nuo neuleet ovat? Onko pehmoinen vai ”pistelevä”? Sillä vaan kyselen, kun jotkut Benettonin villa sisältävät neuleet tuntuvat aika karheilta. Mutta noi kyllä näyttää upeilta! :)

 4. Benettonin neuleet ovat ihan villaa, vaativat käsinpesun. Itselläni noita on neljä kappaletta ja osaa olen pessyt onnistuneesti koneessa ja yhden onnistuin kutistamaan. Materiaali ei kutita eikä pistele, ainakaan minulla, ovat ihanan pehmeitä.
  Laadukkaampia (mielestäni) neuleita voi tilata Woolovers-nimisestä liikkeestä. Neuleissa on huomattavasti Benettonia reilummat koot, mutta materiaali on konepestävää lampaanvillaa eikä ainakaan omat neuleeni ole nyppyyntyneet vielä ollenkaan. Sieltä on kyllä saatavilla neuleita myös muusta materiaalista kuin lampaanvillasta. Hinnat ovat todella edulliset ja postituskulutkin pienet.

 5. Malia, löysää silkkiä ja simppeliä villaa, voisiko olla mukavampaa! Ja juu, asu toimii pelkistettynä, mutta myös hyvänä taustana erilaisille huiveille ja asusteille. Ihanaa – ehkäpä kevät tuo mukanaan kauniita koruja ja muuta kivaa :) Ja mur, painosta sitä paikallista Benettonia. Jos tarvit neulekuriiria, ilmoittelehan :)

  stellagee, totta – tällaiset tylsät ja toimivat peruspaidat ovat kiireaamujen ystäviä. Menevät oikeastaan kaiken kanssa ja muuntuvat tarpeeksi moneen! Mitenkäs muuten Hennesin miesten osaston villaneuleet? Mulla oli yksi loistava harmaa löytö sille, mutta se ei sitten enää yhtäkkiä tullutkaan toimeen pesukoneen kanssa. Siinä oli just sopivasti liikaa pituutta! Ja siis laatu oli priimaa, ennen kuin paita joutui mukaan Inken ja pesukoneen taisteluihin…

  h, cheerio! Neuleet ovat ihan 100% villaa. Materiaali on mitä melkoisen pehmoista, mä koen olevani aika arka kutinalle mutta pystyn pitämään puseroitani ihan topin kanssa. Eivät siis mitään henkäyksenkevyttä kashmiria, mutta eivät mitään teräsvillaakaan!

  Luella, juu, käsinpesu kunniaan.. Muistan taannoin pesseeni jotain Benettonin villatakkeja ihan koneessa, myöskin vaihtelevalla menestyksellä. Kiitos Woolovers-vinkistä, voisin käydä tuollakin puseroita pälyilemässä. Benettonin o-aukkoneuleisiin olen ollut hieman yllättäen ihan tosi tyytyväinen, mutta ehkäpä kaikkien puseroideni ei tarvitsisi olla samasta muotista :)