Kommentoi

 1. Hyvältä näyttää asu! Harmi kun en ole löytänyt vielä sitä Täydellistä Jakkua. Piti muuten vielä kysyä että missäköhän Helsingin seudulla mahtaa olla paras (naisten)valikoima Acnen farkkuja? Kaappini farkkusaldo on tällä hetkellä pyöreät 0, mutta kovasti haluaisin löytää edes yhdet hyvin istuvat farkut. Onko ne todellakin hintansa arvoisia?

 2. teresa, tiedä siitä, ovatko kummemmin hintansa arvoisia mutta sopivat mun kropalle hyvin, siksi niitä kai on kaappiin kertynyt. Ja ovat ne kyllä kestäneetkin – edelleen käytössä yksi pari tammikuulta 2006, on niitä vähän kyllä haaroista paikkailtu. Edullisemmista farkuista suosikkini on ehdottomasti Dr. Denim, olkoonkin että yksi pari levisi ihan totaalisesti lyhyen käytön jälkeen… Maksavat n. 50-60 euroa, ovat hyvän mallisia ja lähes farkkuleggingsmäisen pillejä.

  Acnen farkkuja kannattaa suunnata sovittelemaan Beamhilliin, Beamiin tai Helsinki10. Kympissä tosin oman huomioni mukaan pari pesua (ainakin Kex Le Blue!) maksavat useampia kymppejä enemmän kuin Beamhillissä/Beamissa, olehan tarkkana :)

 3. puhdaslinjaista! jesh!

 4. Todella onnistunut asukokonaisuus! Jakun leikkaus on mieletön.
  Toi paita kyllä vaivaa mua ihan liikaa ;)

 5. No mitähän tähän nyt voisi sanoa…muuta kuin, että ihan mieletön asu. Sydän läpättää ihastuksesta! :-)

  Mulle tuli taas tässä lomalla täysin blogiton viikko niin oon sitten tänään kahlaillut kaikkia lemppareita oikein ahmien läpi – aika ihanaa sunnuntaipuuhaa. Ja hei erityiskiitos taas ihan huikeasta musiikkivinkistä: Surfer blood oli ihan pirun mahtavaa, ah.

 6. stellagee, jesh ja cheers!

  Malia, jakku on kyllä huippu. En ole sitä vielä käyttänyt – olen jostain syystä odotellut lämpimämpiä ilmoja kun ajatus jakusta toppatakin alla ahdisti. Perjantaina jotenkin unohdin tämän ahdistukseni ja sain kuin sainkin huomata pelkoni aiheettomiksi.. No, nyt jakku tuntuu uudelta taas! Ja paita, siihen olen tosi tyytyväinen myöskin.

  Laura, voi kiitos :) ”Tavallinen” kauluspaita jakun alla tuntui jotenkin liian viralliselta, silkkipaita pitää homman melkoisen rentona. Tervetuloa takaisin blogien pariin ja hyvä, että Surfer Blood kolahti sielläkin! Sopivaa sunnuntaimusaa. Ja maanantaimusaakin.