aseellinen ryöstö

Okei, ovathan Acnen versiot jotenkin sirommat ja onhan näiden kenkien laadussakin taatusti eroa… Mutta yhdennäköisyydessä löytyy. Oikeanpuoleisilla Gardenian kengillä hintaa vaan on noin kaksisataa euroa vähemmän (!) kuin vasemmalla olevilla Acnen kengillä.  Ehkäpä niistä on apua jonkun kovaksi yltyneeseen Pistol Short -kuumeeseen, jospa sen saisi parannettua edullisemminkin. Ja puuttuvan nahkaremmin vetskariin saisi varmaan jopa minun käsityötaidoilla!

Mutta mutta… Ovatkohan nämä nyt vain inspiroituneet alkuperäisistä vai pitäisikö nämä jo luokitella kopioiksi? Kerta vielä menisi sattumasta…

Acne Pistol Short, 370 €, shop.acnejeans.com, Gardenia Crazy Zip, 170 €, grandpa.se

Kommentoi

 1. 295e maksoivat Pistolit jonkin aikaa sitten Nellyssä, kannattaa varmaan kysyä sieltä onko kenkiä tulossa lisää… Ei hieman päälle satasen vuoksi viitsi feikkiin rahojaan laittaa ;).

 2. Etkös sä hankkinut ne Nilsonin aika samanlaiset nilkkurit aikoinaan? Mitä oot niistä tykännyt? Onko se vetoketju nyt niin välttämätön? Mutta pistol shortit on kyllä äärettömän virtaviivaiset ja silmää miellyttävät – puhumattakaan siitä, miten hyvät ovat jalassa! Kauniit ovat nuo gardeniankin kenkulit. Mutta melkein sanoisin, että hanki nyt ne pistolit kun selvästi sun mieltä kutkuttaa. ;)

 3. Ääni pistoleille. Voin kertoa, että et tule katumaan ;)

 4. Hahaa tytöt, älkääpäs nyt yllyttäkö! Mä ihan oikeasti tällä kertaa tarkoitin, että ehkä noista Gardenian versioista olisi apua jonkun muun Pistol-kuumeeseen.. ;) Mulla ei tällä hetkellä ole oikein muita kenkiä kuin mustia nilkkureita, yksiä uusia en saa enää perusteltua itsellenikään. Ruskeat lyhyet Pistolit taas ovat aaaaaivan eri asia…!

 5. Kopiosta voi minun mielestäni puhua vasta kun tuotemerkkiä kopioidaan… …niin hassua kun se onkin niin muotoilulla ei oikeastaan ole suojaa.

  Eipä silti, kyllä minua välillä sylettää halpismerkit, jotka elävät noilla inspiroituneilla malleilla.

  Tuossa kuvan esimerkissä ei sentään 100% ole kengän leikkausta ja muotoa kopioitu.

 6. Harvinaista, mutta minusta nuo Gardenian versiot ovat jopa kauniimmat kuin Acnet. Tosin en yleensäkään ole erityisen innostunut tuosta Pistolin lyhyestä versiosta. Saappaat sen sijaan kelpuuttaisin kaappiini koska tahansa! Voi kun raaskisi.

 7. Ai niin Penni, ne Nilsonin nilkkurit ovat olleet tosi ahkerassa käytössä. Tykkään niistä tosi paljon, olivat loisto-ostos! Mutta juu, saavat riittää nämä mustat nilkkurit toistaiseksi. Pitää keksiä jotain muuta vaihteeksi ;)

  Kamicha, oikeassa olet tuon kopiohomman suhteen. Se on kyllä vaan niin hiuksenhieno raja, mikä on ottanut inspiraatiota jostain ja mikä taas on piirretty suoraan kuvasta mallia katsoen :) Mutta joo, Gardenian kengät eivät nyt ole onneksi yksi yhteen, mutta jotain samaa niissä noin mun silmään näyttäisi olevan :)

  au, kerrankin se halvempi! Pistolit ovat kyllä hienot… Postasin täällä joskus omasta sovituskerrastani. Eivät todellakaan olleet mun jalkaan tehdyt :D

 8. […] pikkujutusta oikeastaan edes postata? Äh, pakko jakaa tämä teidän kanssanne. Sekä vakuutella edelleen, että en vieläkään pode kovin sietämätöntä Pistol Short -kuumetta. En ehkä usko tuota […]