duff man

Olen syksystä lähtien tallannut Helsingin poikkeuksellisen kylmiä katuja A.P.C.:n harmaassa duffelitakissani. Myönnän jopa olevani hieman yllättynyt siitä, kuinka hyvin olen pärjännyt ranskalaisvalmisteisin varusteineni taistelussa kylmyyttä vastaan. Olen muistaakseni palellut vain (!) pari kolme kertaa ja silloin mittari onkin näyttänyt kahtakymmentäviittä pakkasastetta. Hrrr..

Tämän jälkeen joku varmasti kuvittelee, että kaipaisin vaihtelua ja että olisin jo kyllästynyt takin sisäoppilaitoshenkeen.. Mutta ei. Sen sijaan olen innostunut samaisen valmistajan kesäduffelista. Takki on talviversiota ohuempi, sinisempi ja näyttää upealta.

Se on sitten asia aivan erikseen haluanko kulkea duffeliin pukeutuneena kolme neljäsosaa vuodesta? Duffelimies – Duff Man.

A.P.C. Duffel Coat, 394€, tresbienshop.net

Kommentoi

  1. ”Duffelimies – Duff Man.”
    Harva blogi tarjoaa näin heikkoja vitsejä. Ei voi kuin tykätä!

    t. Duffles Man

  2. Kiitos, näkisitpä ne vitsit, joita ei kehtaa päästää blogiin saakka!