phew

Huh, parin viikon takainen postauksemme nettikaupan päivittymisestä ei onneksi ollutkaan mitään acnenhuuruista aistiharhaa. Satuimme ilmeisesti sivuille juuri sen saitin testaukseen käytetyn puolituntisen aikana… Ja uusi saitti hävisikin sitten saman illan aikana.

Nyt uusi sivu on näköjään vihitty käyttöön, ellei siellä taas vain testailla. Oli miten oli, uudet, koko näytön kokoisiksi aukeavat tuotekuvat ovat aivan loistavia! Vielä kun saisivat sivuille paremmat tiedot materiaaleista sekä tarkat mitat vaatteistaan…

Edit klo 21.33: Jaha, vanha saitti taas tilalla. Taidamme jättää tämän tiedottamisen tällä kertaa tähän.

Kommentoi

  1. hihihi.

    Nettisivuista puheen ollen, aiotteko lisätä kerrassaan mainiolle sivullenne logon, joka näkyy browserin tabissa (tekniikan ihmelapsi – en tiedä oikeita termejä) sivun nimen yhteydessä ja silloin, jos seuraa blogia RSS:n kautta, kun sivu on avattu kertaalleen? Nykyisellään ei nähkääs meinaa aina muistaa, minkä postauksen on lukenut ja minkä ei, kun logo pysyy aina samana perus-rss-kuvana. Osaankohan nyt yhtään selittää… Laittakaa ihmeessä mailia, jos olette kysymysmerkkinä, niin yritän uudelleen:-)

    Kiitos kivasta blogista!

  2. Ehdin eilen juuri selata uuden kaupan läpi ja sitten tulikin taas vanha tilalle. Ei tainnut uusi versio olla vielä ihan valmis, kun outletin puolellakin oli jotain vaatteita hintaan 0 €… Oliskohan ne oikeasti lähettäneet vaatteet ilmaiseksi jos olisi nopeasti klikkaillut ne ostoskoriin ja lähettänyt tilauksen? :D En viitsinyt kokeilla. Sen ehdin huomata, että ihanat Maya-sandaalit olivat uuden kaupan puolella hintaan 350 €, auts. Nyt niitä ei taas näykään.

  3. h, miks mä en nähnyt mitään nollahintaista? Bongasin sen sijaan parit vaatteet ja kengät, joissa hintana täytyi olla kruunuhinta, mutta valuuttana euro. Neuletakki maksoi 2995 €? :D Huih.

    Mayat taitavat nyt olla saatavilla, varo vaan ;)

  4. Sari, kiiiiiiitos vinkistä! Eipä tuollaista olisi taas itse tajunnut ajatella.. Sitä on oman bloginsa kanssa melko sokea. Meidän tekninen jumala Aki on tällä hetkellä lomamatkalla, mutta jotain pieniä fiksauksia tänne blogiin on kevään aikana tulossa. Laitetaanpas tuo listaan ;)