the brothers bloom

Arvosana elokuvalle: 7
Arvosana puvustajalle: 10!

Vaikka elokuva alkoikin lupaavissa merkeissä, jätti se kuitenkin kylmäksi. Toisin kuin Beatrix Aruna Pasztorin erinomainen työ puvustajana, joka nosti elokuvan kokonaisarvosanaa ainakin yhden pykälän. Upeita asuja, jotka onnistuvat olemaan klassisia ja juuri sopivan moderneja yhtä aikaa. Olen muuten totaalisen yllättynyt siitä, kuinka hyvältä tuo leopardikuositakki näyttää!

Beatrix Aruna Pasztorin loistavaa työtä on nähtävissä myös Alfiessa, Good Will Huntingissa ja melko monessa Gus Van Santin elokuvassa, kuten esimerkiksi loistavassa Drugstore Cowboyssa.

Kommentoi

 1. Ooooh. Siis juuri tuollaista leoparditakkia syksyllä metsästin – ja metsästän edelleenkin, sillä emme ole vielä tavanneet. Nyyh.

  Mutta mitä ilmeisimmin elokuva täytyy nähdä – edes tuon takin takia…

 2. Vimps, tuossa on lepardikuosi, joka taitaisi sopia jopa mulle. Ei liian eläimellinen :) Elokuvan vaatteet olivat juuri minun makuuni… Huikean inspiroivaa. Itse tarina ei onneksi suuremmin iskenyt, jäi enemmän aikaa keskittyä olennaiseen ;)

 3. Inke, nimenomaan: tuon leoparditakin kuosi on täydellinen: kaunis, klassinen mutta ei yhtään halvan näköinen.

  Ei tule kevättä ilman leoparditakkia. Grr.

 4. Vimps, vielä kun tuon leopardin kiinni saisi. Lähdetäänkö metsälle?

 5. Lähetään vaan – vaikka heti! Leopardia mä metsästän.

 6. Vimps, mistähän maasta niitä kannattaisi lähteä pyytämään? :D

 7. Inke, miksiköhän musta aina tuntuu, että löydän leopardini Ranskasta?

 8. Vimps, se taitaa olla tollaisten leopardien luontaista asuinseutua. Voisin kyllä lähteä metsästämään leopardia Pariisiin, aseenani Mastercard.