particulière

No nyt on tämäkin sitten koettu – olin kynsilakan jonotuslistalla. Nyt on odotus päättynyt ja kynnet ovat kuin maitokaakaoon dipatut. Erilaista, kaikkien punaisten, haaleanvaaleanpunaisten ja mattamustien jälkeen. Kiitos vaan viimeisestä tönäisystä kohti kassajonoa, Petra!

Vähän jännittää, miten paljon beigeä ja muuta mukavan hailakkaa vaatekaappiini tänä keväänä pääsee hiipimään. Kynsistä oli turvallista aloittaa.

Chanel 505 Particuliére, 25,90 € Stockmannilla

Kommentoi

 1. Haha, tutun näköinen purkki! Itse kuitenkin hinnan puolesta päädyin OPIn vastaavaan versioon, mitä mulla on itseassa juuri nyt kynsissä. Tykkään!!

 2. Voih, kaunis kaunis väri. Tuota olen itsekin ollut menossa jahtaamaan.
  Mutta mä löysin tänään samansävyisen verkkoneuleen, sekin on i h a n a :)

 3. Jee, ostin saman lakan viikonloppuna. Omituisimpia värejä joihin kynsilakoissa olen törmännyt! Suklaakastiketta? Kuolleen meren mutaa? Maitokahvia? Jännää! Kynsilakan poistoainetta joutuu tämän kanssa tosin käyttämään tiuhaan, tämä on lohkeilleena ehkä vähän li(i)kaa.

 4. teresa, hahaa! Tämä on tainut pyöriä monekin mielissä viime aikoina. Toivottavasti OPI pysyy paremmin kuin tämä… Yksi kerros + pikakuivattaja lohkesi monesta kynnestä parin tunnin sisään lakkauksesta.

  Malia
  , väri on kaunis. Onnea neuleesta, kaunis oli kyllä sekin!

  Vasilisa, jännää kyllä! Mutta joo, oot huomannut lohkeilun sinäkin? Mä en oikein ymmärrä – Chanelin lakkojen pysyvyyttä on mun mielestä naistenlehdet hehkuttaneet vuosikausia. Mulla on muutamaa sävyä, mikään ei kyllä mitään pysyyvyseliittiä. Toisaalta, olisikohan sävyjen välillä sitten eroja? Esim. Mavalan tummanpunaiset (ainakin sävy London ja joku toinen) pysyvät ihan huikean hyvin, vaaleammat taas eivät. Saman oon huomannut muidenkin merkkien kohdalla. Mikä lie… Mutta noh, väri on kaunis, kestää minkä kestää.

 5. Joo, oon huomannut,lohkeilee jo toisena päivänä! Ja näyttää törkeältä! Toinen Chanelini (tummanpunainen) kestää hieman pidempään, mutta ero ei ole dramaattinen. Kemistit apuun, nyyh! Mitä jos ”klassista” kynsilakan väreistä on luotu pitkäkestoiset formulat ja kummallisista ei? Ja L’orealin lakat pysyvät helmiäistujauksensa takia pitkään…?

 6. […] lakkauksesta tule niin paksu, kun maalikerroksia tulee vähemmän mukaan. Sitä paitsi ehkä maailman kehnoiten sormissa pysyvä kynsilakkasävy on pysynyt sormissa jo puolitoista päivää kulumatta ja lohkeilematta – näin onnellisesti […]