3sixteen

Newyorkilainen vaatemerkki 3sixteen kuvasi oman mallistonsa paikallisessa Ace Hotelissa. New York Timesin mielestä hotelli on aivan ässä: ”The country’s most original new hotel”. Lause herättää kiinnostusta, kun meillä on jo ne lennotkin varattuna. Eikä yllä olevista kuvistakaan varsinaisesti haittaa ole.

Eiku perehtymään! Hotellisuosituksia? Kokemuksia Ace Hotelista?

Kommentoi

  1. Oma suosikkini NYC:issä on Greenwich villagessa sijaitseva Washington Square hotel..loistava sijainti ja sopivan pieni sijainti, plussana henkilökunnan ystävällisyys.

  2. ei kokemuksia, mutta käsittääkseni henkilökunnan uniformut ovat aivan omaa luokkaansa acessa, tyyliin custom-converseja ja dr martenseja, ovimiehillä speivakia ja uniqloa, jne…

  3. Aikamoisen harppauksen erittäin hyvään suuntaan on kyllä 3sixteen ottanut viime vuoden aikana. Ace ja kuvatkin näyttävät hyvältä, toisaalta tuo voimakas rakeisuus jonkin verran ihmetyttää.

  4. Cristal, kiitos vinkistä. Harmillista, ettei kukaan vieläkään ole pystynyt vinkkaamaan hyvästä ja halvasta hotellista. Onkohan sellaisia :)

    stellagee, joo ja kyllähän tuon perusteella osaa jo päätöksen tehdä ;) Kahden vaiheella ollaan..

    Tuukka, niinpä – onkohan rakeisuus ”taiteellinen” tehokeino vai vain huonolaatuisten nettiin päätyneiden kuvien ongelma?