tamppaajien paluu

Voitin korkokenkäkammoni viime vuonna alkusyksystä… Vihdoin ja viimein. Uskottelin itselleni vuosikausia, etten osaisi kävellä jos kengissä olisi pohjaa enemmän kuin kaksi senttiä. Sitten turhamaisuus sai vallan. Kaikki hameet ja mekot eivät ole parhaimmillaan tasapohjaisten herrainkenkien kanssa, farkut saavat uutta nostetta hieman fiinimmistä kengistä.

Ja kun turhamaisuudelle antoi pikkuvarpaat, se vei jalat mennessään. Ensin meille muuttivat Acnen Jolit (korko 7 cm), perässä tulivat Nilsonin jodhpur-korkkarit (myös 7 cm). Minimarketin wedgejä tänne on eksynyt jo kaksi paria; sekä kuminauhavarrella että kauan himoitsemallani takavetskarilla (korot 9-10 cm). Nälkä kasvaa syödessä, koska Tukholmassa minua odottelee pari yhdentoista ja puolen senttimetrin korolla varustettuja jumalkenkiä. Mustat nilkkurit taitavat olla mun juttu.

Jos korot jatkavat kasvuaan entisestään, joutunen kohta turvautumaan kuvan kenkien kaltaiseen tee-se-itse -ratkaisuun. Liika mitä tahansa on liikaa, mutta kuvitettu opas kenkien väkertämisestä omin pikku kätösin on viihdyttävää vilkuiltavaa. Suosittelen.

(kuva Luxirare)

Kommentoi

 1. Luxirare on uskomaton kyllä. Jee Belvillet! Mä en ookkaan tajunnut että niissä on noinkin korkea korko, olisin arvioinu ehkä vähän päälle 8-9cm! Mulla ei taida muuta ollakkaan kuin kreisikenkiä. Rakastin Atacomiani vielä elokuussa lujaa mutta nyt ruotsibloggarit on vähän pilannut ne -ne ja lyhytvartiset Pistolit. Eiks ookkin? Emmää haluu mitään hiton it-kenkiä! ..It-kengät.. Huoh.

 2. Ja hei Inke! Laitatko mulle meiliä, mun pitäis kysyä sua yhteen juttuun.. Mä en tierä sun meiliä! Sä kai näät mun osoitteen tosta?
  Kiiiiiiiiiiitos!

 3. anna, Luxirare on hengästyttävän hieno. Ei melkein halua vierailla siellä kun visiitin jälkeen tuntee itsensä ihan lahjattomaksi idiootiksi :D

  Emmää tiiä, jos Atacomat ahdistaa nyt niin pidä niitä pieni hetki tauolla? Ehkä ne ja lyhytvartiset Pistolit on vähän yliannosteltuja tällä hetkellä, mutta hienoja kenkiä joka tapauksessa. Ymmärrän kyllä tuon ahdistuksen, mutta eiköhän siitäkin yli päästä!

 4. Juu. Tuolla ne hyllyssä ihmettelee että koska Helsingin kadut olisi sorattomia niin päästäis ylikuluttamaan ne täälläkin ;) Ei vaan.. Kaivan ne sitten kaapista vuoden päästä ja oon siis ihan niinku sou lääst siison.
  Luxirare on ihan hämmästyttävä. Aikamoinen kekseliäisyys.. Aika moni on pitkään vinkunut sen vaatteita ostettavaksi siellä kommenttilootassa mutta nyt kai ehkä Luxi on ruvennut sitä brändiään kehittelemään enemmän? Todella jees, taitaa asiakaskunta olla jo valmiina meinaan. en tiedä asiasta enempää, kun en ole blogissa nyt enää kovin tiuhaan vieraillut.. Samaisesta syystä. Hahah!

 5. Mutta jos siis hän pistää kaupan pystyyn, niin todellakin tilaat nämä ASAP!