inspired by a.p.c.

Iski kollaasivimma. Tällä kertaa laukaisijana toimi A.P.C.:n farkkukangaskassi. Kassi ei ehkä ole ihan oman postauksensa arvoinen, mutta herätti se kuitenkin ajatuksen kasata kauniita ranskalaisvalmisteisia vaatteita yhteen ja samaan kuvaan. Kassin jälkeen vuorossa olivat kauniin harmaat kengät tulevan kevään mallistosta. Harmaa sävy on aivan mahtava!

Kolmas lisäys oli sitten aivan täydellinen parkatakki (jopa täydellisempi kuin Pretty Greenin oma), jota olin pantannut tulevaa kirjoitusta varten. Neljäntenä New Standard-malliset farkut. Kaipaan uusia tummansinisiä pesemättömiä farkkuja todella paljon. Nykyiset alkavat olla jo melko rikkinäisiä..

Viimeisenä vuorossa oli raitapaita, joka toimii kaiken kanssa aina ja ikuisesti. Tai no.. Juuri nämä paidat tuskin kestävät ikuisesti. Viime kevään raitapaidat A.P.C.:ltä olivat laadultaan aikamoinen pohjanoteeraus..

Onneksi en kuitenkaan ole pitkävihainen.

Kommentoi

  1. A.P.C.: merellisiä raitoja juuri tilanneena en voi muuta kuin hymyillä maireasti ja laittaa muutkin kamat hankintalistalle:D

  2. Toivottavasti tämän vuoden paidat ovat paremman laatuisia, sillä ne ovat todella hienoja! Ilmoittelethan laadusta? :)