strike a pose

Muodissa kesällä 2010? Samat asiat kuin vuonna 2009. Ainakin mitä sandaaleihin tulee. Evoluutio on muuttanut muutamaa pikku seikkaa näissä Acnen ”tämän kesän Estradoissa” – nyöritys on tiheä, nahka ehkä erilaista ja… Öö, vuori on ruskea? Niin, ja ne kulkevat nyt nimellä Pose. Osuvaa!

Eipä siinä sinänsä mitään pahaa ole, päinvastoin. Kengät miellyttävät edelleen silmääni ja sieluni lepää, kun kuvittelen että sama kehityskaava pätee kaikkeen viimekesäiseen. Viime kesänä ostetut vaatteet ovat siis lähestulkoon huippumuotia vielä tänäkin kesänä, eikö niin?

Ei sillä, että laukkaisin muutenkaan joka ikisen trendin perässä. Poimin kaupasta aina mukaani vain ne jutut, joille sydämeni aidosti sykkii ja joiden kanssa uskon viihtyväni useamman vuoden, olivat ne sitten ostohetkellä ns. trendikkäitä tai jo valmiiksi ajattomia klassikoita. Mutta plussaa siitä, jos jotkut asiat ovat yhtä pinnalla tänä kesänä kuin edellisenäkin, kivahan se on uskotella itselleen olevansa jotenkin kiinni ajassa kun pukeutumaan joutuu päivittäin joka tapauksessa.

Liekö taantuman syytä vai onko tämä joku enne kestävän kehityksen juurtumisesta myös muotimaailmaan?

Okei – tämä pikkunokkela, ankea suomiversio läppärinsä ääressä diippejä pohdiskelevasta Carrie Bradshaw’sta ei todellakaan tiedä, mutta tunnustaa tykkäävänsä sandaaleista paljon.. Ja pohtii, jokohan sitä tänä kesänä omansa hankkisi, viime kesänä kun jäivät väliin.

Acne Pose 1 Sandals, 320 €, shop.acnejeans.com

Kommentoi

 1. Itse toivon taas etteivät vaatteet ja asusteet joista olen innostunut tule ns. muotiin, sillä vihaan sitä jokatoisellatytskälläonsamatkamatpäällä meininkiä. Tietysti kauppojen valikoima siltä osalta on suurempi trendien vallitessa, mutta silti… :S

  Esmes, löysin ihanan tekokarvalakin ja sitten kaikilla on niitä, ehkä ensi talvena on yhtä kireät pakkaset.. ;D

 2. Jep, tää ”Pose” oli oikeastaan mulle positiivinen ylläri, sillä Estradat viime vuodelta odottelevat mun kaapissa kesäkelejä. Olisin todennäköisesti käyttänyt Estradoja joka tapauksessa ensi kesänäkin, mutta onhan se nyt kiva tietää, että Acnella ollaan selvästi sitä mieltä, että ne ovat edelleen ns. virallisesti trendikkäät ;)

 3. Tuuli, onneksi ihan kaikesta ei aina tule ihan sellaista hypeä että jokaikisellä vastaantulijalla olisi samanlainen :)

  Aurora, my point exactly – hienot ja ehdottoman käyttökelpoiset ne Estradat olisivat totta kai olleet tänä ja ensi kesänäkin, mutta vielä mahtavampaa kun oot tullut ostaneeksi jotain jota ainakin valmistaja pitää ihan yhtä ajankohtaisena vielä tänäkin vuonna. Eli yhdessä parissa kahdeksi kesäksi ihan upouudet kengät! :D Hauskaa vaan huomata, että aivan kaikki ei mene ”ohi” viidessätoista minuutissa.

 4. Minusta olisi kiva, jos ihmiset ajattelisivat trendikkyyden sijaan enemmän omaa tyyliään. Eli kun ostaa jotain, ei ajattelisi ensimmäisenä, että ”kehtaakohan näitä/tätä enää ensi kesänä käyttää” vaan, että ”kuinka saan nämä/tämän näyttämään hyävltä ensi kesänäkin”.

  Ei sillä, ettenkö itse tunne valtavia onnistumisen ja itsekehun tunteita, kun huomaan kuinka vuosi sitten käyttämäni vaate on trendikäs vielä tänään….”oi, olen ollut niin aikaani edellä…” ;)

 5. […] Ö-höm. Acne tekee vanhoista kengistä uusintapainoksia näköjään pyytämättäkin! Déjà vu? […]