cord me up!

Nyt revitään lapsuuden haavoja auki: äitini on yrittänyt tunkea minut vakosamettihousuihin pienestä pitäen. Jokaisen yrityksen jälkeen minä vastustin aina vain vahvemmin. Nyt – kaksikymmentä plus joitain vuosia myöhemmin – olen ruvennut viimein lämpeämään ajatukselle. Viime viikolla innostuin Nonnativen housuista ja tänään sitten Leviksen ja Opening Ceremonyn tulevan kevään yhteistyöstä. Housujen lisäksi luvassa on myös takkeja, kauluspaitoja ja sortseja.

Itse voisin kuvitella pukeutuvani sinisiin vakosammarihousuihin yhdistettynä kauluspaitaan, beigeen trenssiin ja nykyään jo vakioasusteeksi muodostuneeseen huiviin. Katsokaapas alhaalta mallia!

(kuvat Selectism.com ja Art Of the Trench)

Kommentoi

  1. Aidit tietaa. Ja tyttoystavat. Elamankumppanini on viimeinkin (ehka, ei nuolaista ennen kuin tipahtaa) lampenemassa iki-ihanille vakosamettihousuille. Onko olemassa mitaan puoleensa vetavampaa, kuin kaunis mies hyvin istuvissa vakosamettihousuissa? Varmastikin, mutta listan ylapaassa tama yhdistelma taatusti keikkuu.

    Ja nehan ovat taydelliset yhdistettavat ihan mihin tahansa! Viralliseen, boheemiin, entisaikaan, tyolaiseen, snobiin, humanistiin. Ja kaikkiin vuorokauden aikoihin ja kaikkiin vuoden aikoihin. Maailmanparantajahousut, siis.

  2. Annemari, komppaan!