midlake & the courage of others

Jos joku sanoo Midlake, minä vastaan Roscoe. Kappale oli ensikontaktini tähän yhtyeeseen ja se on edelleen taatusti yksi 2000-luvun parhaita kappaleita. Yksikään kappale sittemmin julkaistulta täyspitkältä ”The Trials of Van Occupanther” ei valitettavasti yltänyt Roscoen fantastiselle tasolle. Sääli.

Entäs ”The Courage of Others”? Onko uudella levyllä jotain yhtä hyvää tarjottavaa kuin Roscoe? Tuskin, mutta levyn samanniminen nimikkokappale kuulostaa juurikin niin hyvältä, että taidan kipittää Stupido Shopiin levyostoksille huomenna iltapäivällä.

Sieltä mukaan saattavat tarttua ainakin:
Midlake – The Courage of Others
Four Tet – There’s Love In You
Owen Pallett – Heartland

Kipkipkip!

Kommentoi

  1. En itse aivan niin innostunut tuosta uudesta Midlakesta, mutta Four Tetin ja Owenin vois nyt jo laittaa syrjään loppuvuoden listauksia varten..Kuuntelin ton Four Tetin lätyn läpi ja yllätyin oikeestaan itekin et kuinka hienoa musaa se on..

    Jos oot tosta Roscoe-kappaleesta innoissas, varmasti myös Beyond The Wizard’s Sleeve remix on tuttu..Se on mun mielestä kans maukas..

  2. Vackert, men videon!! Tai Chi-rörelser hade passat bättre till musiken…

  3. Juhani, tuo versio ei itse asiassa ole itselleni tuttu, Kiitos sivistämisestä :)
    Ps. Arvaa olenko päässyt Stupidoon vieläkään..

    kia, Tai Chi? Mjääee tacka vet jag gammal god kung-fu!