Kommentoi

 1. <3 Inke! Mä olin tänään ihan samoissa väreissä (ylläri, ylläri)! Harmaa CdG Play-villatakki, mustat Whyredin farkut + Acnen maiharit:) Ja koko päivän oli hyvä mieli kuunnellen Of Montrealia http://bit.ly/d4PEGO kunnes illalla löysin Vampire Weekendin "Contra"-levyn http://bit.ly/8X2erq ja mieli senkun parani – osansa voi tietty olla myös pienillä viinimaistajaisilla, hih!

 2. No niin, taas sulla on ihan täydellinen villatakki! Huoh. Mä oon tänään käyttänyt liikaa aikaa neuleimallien pohtimiseen. Miksei tuommoisia myydä tarpeeksi? Ah, tää menee kohta taas paasaamiseksi (paasasin tänään taas Skanssin Benettonissa, hih).

  Sun hiukset on edelleen aivan ihanat!

 3. Ah, ihana tuo Acnen neuletakki! Tarpeeksi väljä. Harmi ettei silkkiselkä näy (eikös se ollut tämä?) Mä olen nimittäin todella ihastunut kaikkeen silkkiselkäiseen, ja teinkin silkkiselkäneuletakin itse sisleyn kirpparineuletakista ja jättimäisestä silkkipaidasta. Se on mahtava näin muuten, mutta aika lyhyt – haluaisin tuollaisen rennomman ja väljemmän, mutta kun noita Acnen ei oikein saa enää mistään.

  Ja yhdyn edelliseen – sulla on ihanimmat hiukset!

 4. Ihanan tyttömäinen asu:) Ja nuo sinun hiukset on niin ihanat! Himottaisi kovasti leikata itsellenikin…

 5. Sä oot kyllä kaunis ja edellisten kanssa samaa mieltä, että tukka on ihana! :) Se näyttää tosi hyväkuntoiselta ja kiiltävältä!

 6. Esa, miksi ihmeessä sun kommentit juuttuvat useimmiten roskapostifiltteriin?! No, onneksi löydämme ne sieltä, valitettavasti joskus vähän viiveellä. Mutta joo – hyvät värit oot säkin valinnut ;)

  Tarvitsisin vielä toisenkin harmaan villatakin, ehkä sekin sitten saisi olla CdG:ltä. Vai mitä luulet, riittäisiköhän mulle yksi sydänvillatakki? Mustalla sydämellä varustettua en voi ostaa kun Jan on varannut ne, mä sain punaiset. Hehee :) Ja niin, mainitsemasi musat ja erityisesti viininmaistajaiset kuulostavat hyvältä.

  Malia, kiitos – toi Acnen villatakki oli kyllä huippu alelöytö. Kävi mäihä, olen käyttänyt sitä melkein liikaa sen saamisen jälkeen ;) Mutta ottaisin kyllä samanlaisia lisää, sekä silkkiselällä että ilman. Ihan täydellinen, löysä laatikkomalli! Niin ja kiitos tukkakehuista, en voi tällä hetkellä enää kuvitella elämää ilman otsatukkaa… Tunnen oloni tässä niin kotoisaksi.

  Wikke, olen ihan samaa mieltä, tässä viltsissä on oikealla tavalla väljyyttä. Sori, silkkiselkä ei tällä kertaa päätynyt kuviin asti mutta pitääpä korjata tilanne pikapuoliin :) Hyvältä muuten kuulostaa toi sun tuunaus, pisteet ahkeruudesta! Ja kiitti tukkakehuista, oon itsekin tosi tyytyväinen että uskalsin pätkäistä tän otsiksen taannoin.

  très chic, oon erityisesti viime aikoina viihtynyt mollamaija-asuissa – kellohameita yhdistettynä väljiin villatakkeihin. Ihanan epäsuhdat mittasuhteet, jotenkin vain toimii! (Paitsi läskipäivinä, silloin uskoo näyttävänsä ihan jättiläiseltä kun vaatteissa on paljon volyymia.) Ja mitä hiuksiin tulee, ne ovat uusiutuva luonnonvara – kyllä ne sieltä takaisin kasvavat :)

  h, awww, kiitos. :) Ja tukan kiillosta kiitos kuuluu varmaankin Cowshed-shampoille – erityisen hyväkuntoinen tämä tuskin on kun sitä jatkuvasti vaalennetaan ja käytän suoristusrautaa ja fööniä päivittäin. Auts. :)