seitsemän oikein

En tiedä missä kohtaa homma taas meni vikaan. Koko lauantain tuntui siltä, että illan lottoarvonnan jälkeen rahaa tursuaa sisään ovista ja ikkunoista. Parhaassa rivissäni oli kolme oikein, hyvä etten itkuun pillahtanut pallojen putoiltua paikoilleen. Illan saldo – miinus 4,80 euroa.

Onnittelut voittajalle. Jos tuntuu, ettei sopivia sijoituskohteita löydy, niin minulla olisi tässä listattuna seitsemän oikein Proenza Schoulerin kevätmallistosta. Rahalla saisi!

1) Tummansininen duffeli
2) Harmaa neule
3) Kauluspaidat (en välttämättä haluaisi noita monivärisiä cowboy-henkisiä, mutta ehkäpä simppelimpiäkin löytyisi)
4) Tuo musta neule, jossa on hassut mutta toimivat mittasuhteet
5) Nuo mustat kapeat housut
6) Musta perusmekko (voisi yrittää muuten tunkea kauluspaidan jonkin omankin mekkonsa alle)
7) Nilkkasukat, korkeat kengät ja paljaat sääret -yhdistelmä

Lisänumero? Ruudullinen duffeli, koska joskus enemmän toimii ihan yhtä hyvin kuin vähemmän.

No, vaikkei lottovoittoa tullutkaan, voinhan aina pukea kauluspaidan neuleen alle, lisätä lyhyen hameen, jättää duffelin auki ja laittaa nilkkasukat korkkareihin… Vielä kun vain tietäisi minkälaisessa ilmastossa tarvitsee villakankaista talvitakkia, mutta pystyy kulkemaan paljain säärin? Ah muotikuvat, ihanasti irti todellisuudesta.

(kuvat style.com)

Kommentoi

  1. Törmäsin mallistoon ensimmäistä kertaa muutama päivä sitten, ja oli kyllä ihan napakymppi! En ole suuri PS-fani, mutta jostain syystä kyseisten miesten Pre-fall -mallistot ovat olleet kovin puhuttelevia… Toivottavasti se Kotkassa asuva onnenpekka tajuaa käyttää rahansa järkevästi, eli vaatteisiin. :)

  2. Meidän poikien koulun teinityttöjä kun katselee niin huomaa että kyllä voi…siis kulkea villakankaisessa takissa ja paljain säärin…sanotaan nyt vaikka lokakuussa.
    Ihan pimeeltähän se näyttää kun pimut palelevat selvästi;-)

  3. Sointu, nyt se lottovoittaja oli ilmoittautunut. Mies! Hitto jos se ei ymmärrä Proenzan päälle…

    violet, hahaa. Mikähän ikävuosi se oli, kun mukavuus ajoi vihdoin ulkonäkötekijöiden ohi? Okei, ehkä en ole vielä minäkään taipunut aivan kaikkeen, mutta muhkea toppatakki ja tuplamerinosukkikset eivät päädy talviteloille näillä näkymin ennen toukokuuta.