wow

Eksyin mutkien kautta Moskovan katumuotia dokumentoivalle sivustolle. Häkellyin. Tunnustettakoon, etten osoitteen perusteella ehkä odottanut näkeväni niin pelkistettyä, freesiä ja inspiroivaa kuvakavalkadia.

Tytöllä on päällään täydellinen musta mekko, ehkä hieman odottamaton vaaleanruskea vyö, beige klassikkotrenssi käsivarrellaan.. Ja jalassa kiiltävät Martensit. Huokailen tälle kuvalle ihastuneena, koska hänen asukokonaisuudestaan ei maihareiden myötä kuitenkaan tullut mitenkään yliyritetyn tai trendirähjäisen oloinen. Freesi se kylläkin on, jotenkin helpon ja luonnollisen näköinen. Maiharit näköjään voi yhdistää myös hienompaankin mustaan mekkoon, huolettomaan mutta huoliteltuun kiharakampaukseen ja punattuihin huuliin.. Ei ainoastaan revittyihin sukkiksiin, ruutupaitamekkoihin, grungepipoihin ja takkutukkiin. Raikasta.

Eikä pojankaan mustassa trenssissä mitään valittamista ole – päinvastoin. Ja kiva, simppeli kassi.

(kuva Moscow Street Fashion)

Kommentoi

  1. Ihana mies. Tykkään.

  2. Sointu, molemmat. Tuijotan tätä kuvaa täällä edelleen ihan lamaantuneena.

  3. Upea pari. Pakko saada tuollainen mekko!

  4. Ihan mahtava mekko! Ja ihan mahtava sivusto! Ihan mahtavaa.

  5. Ihana pari, ihanat vaatteet!

  6. Wow todellakin. Tuli juuri himo kokeilla kikkuroita ghd:llä ja tietysti tarvitsisin juurikin tuon malisen mekon. Ruskea vyö on täydellinen piriste. Maihareista en kuitenkaan välitä, vaikka ne hänelle sopivatkin :)

  7. Tanja, ann ja Annika, juurikin näin. Taas juutuin ihailemaan tota kuvaa kun se silmiini päätyi :)

    Malia, varoitan kikkuroiden teosta.. Mä olin niin käsi, etten saanut kuin epämääräisiä taitoksia aikaiseksi vaikka miten katselin ohjevideoita :D Ja juu, moisen mekon tarttisin mäkin. Hassua, että tollaista tarvitsisi aina mutta koskaan sellaista ei saa aikaiseksi ostaa.. Eiköhän tollaisen löytäisi jostain kun vähän etsiskelisi. Maiharit mäkin taidan jättää väliin, eivät tunnu vieläkään tarpeeksi omilta vaikka nyt näkikin ne vielä yhdellä onnistuneella tavalla yhdisteltynä :)

  8. Kevät ja trenssit <3