29/01/09

Hahaa, vastaanottamani kännykkäkuvan postaaminen blogiin… En voinut vastustaa.

Jan on Tallinnassa viettämässä työpaikkansa vuoden 2010 kick off -tapahtumaa. Tapahtumaa päätettiin jostain syystä viettää naamiaisteemalla, asujen tulisi käsitykseni mukaan ammentaa inspiraationsa mahdollisimman monesta 70-80 -lukujen kliseestä.

Jaa, naamiaisteema? Noh, onhan asussa elementtejä – valkoista housua, lakerikärkikenkää, pilkullista paitaa, viikset

The Sartorialist -pisteet? 10. Hymyilyttää! Missä kohtaa hassuttelu meni pieleen? En tiedä, mutta en valita. Onneksi viikset eivät juurikaan erotu huonolaatuisesta kuvasta.

En tiedä, miten Jan tässä onnistui, mutta koko naamiaisasu rakentui ihan omasta vaatekaapista. Pitäisikö huolestua?

Huivi 16th Collection
Paita Tiger Of Sweden
Housut Filippa K
Raitasukat Filippa K
Kengät Opening Ceremony
Viikset… Lähtevät heti huomenna. Toivon mukaan.

Kommentoi

 1. Ehkä minulla on huono maku, mutta minusta tässä asussa ei ole mitään erityisen naamiaismaista. Hauska, itsetietoinen ja röyhkeä se kyllä on, mutta nämähän ovat vain hyveitä. :)

  Viiksistä plussaa.

 2. Kalle, ihan samaa mieltä kanssasi. I like.

 3. Haha, viikset säilyy. Mies pääsi niiden makuun.

 4. Kati… Help! No toisaalta, pitäkööt viikset jos ne tekevät onnelliseksi… Mutta sitten mä joudun ehkä mm. verhoilemaan itseni päästä varpaisiin leopardikuosiin ja kokeilemaan afropermistä 6 vuoden KIITETTÄVÄN tauon jälkeen :)

 5. Täydellistä, sukkia myöten! :)

 6. haha, älä huolestu! mä huolestuin hieman, kun naamiaisasu rakentui omasta vaatekaapista ”moskovalainen cocktail-ilta” -teemaisiin euroviisubileisiin omasta kaapista. eikä ollut edes outo olo…

 7. Afropermis? wtf? Et olet tosissasi, mutta ihan pelkkä mielikuva verkkokalvolla saa silmät vuotamaan verta. Ja antaa niitten eläinten kantaa omia pilkutuksiaan, ei meidän ole tarpeellista. Vaikka joskus olen miettinyt sitä että olisi aika ihanaa omata chiraffin kuosi. Kaula vaan on mulla liian lyhyt siihen.

 8. Milla, huippulöytö nuo raitasukat, mäkin haluan!

  stellagee, hahahah! ”Moskovalainen cocktail-ilta”? Mistä näitä teemoja kumpuaa?

  Kati, afropermiksen laittaminen ja täydellinen verhoutuminen leopardikuosiin ovat vain äärimmäisiä kiristys- ja uhkailukeinoja siltä varalta etteivät viikset lähdekään ennen maanantaiaamua :) Toivon, ettei näin koviin keinoihin tarvitse turvautua.

 9. Asustani sen verran, että se kieltämättä oli tavallisemmasta päästä, vaikka se tuntui niin hurjalta suunnitteluvaiheessa. Joku violetti kauluspaita olisi ehkä ollut riittävän överi Travoltamaisella tavalla. No, hauskaa oli ja viihdyin yllättävän hyvin asussani. Viikset taitavat kuitenkin lähteä viimeistään aamulla :)