Kommentoi

 1. Kevätinspiraario 1, 2, 3,…Tuo parka on todella ihana, kuten myös broguet, hame ja paita ja sormus… Siperia lähde jo pois.

 2. Vasilisa, äläpä muuta virka. Hame on ihan pakko saada (ootan että tulis myyntiin jonnekin muualle kuin nap:iin, niillä on aina korkeammat hinnat Acneissa), broguet on ikuisuushaavelistalla. Harmaat perustrikoot ovat myös wanted-listalla. Sormuksia en oikein näihin lyhyisiin nakkisormiin osaa tunkea, enkä mä oikeassa elämässä ehkä tuota narukasaakaan käyttäisi.. Vaikka jokin siinä kiehtoo, noin ajatuksen tasolla.

 3. Oijoijoi tuota parkaa! Voisiko se pian roikkua eteisen naulakossa? Tai ehkä en malttaisi pitää sitä edes eteisessä, vaan noistaisin sen asuntoni seinälle roikkumaan, jotta saisin silittää ja ihailla sitä koko ajan.

 4. Osaatko sanoa, mitkä muut nettiputiikit myy A.P.C.tä? Tuolta merkiltä löytyy aina kaikkia ihanuuksia ja ei vaan jaksa puljata tullimaksujen kanssa.

 5. Lotu, voi – mäkin haluaisin. Se on ihana.

  morgan, no nyt kysyit oikealta ihmiseltä! :D
  http://www.apc.fr – merkin oma putiikki
  http://www.scoutthestore.com – ruotsalainen putiikki, luotettava kuin mikä
  http://www.tresbienshop.net – myös Ruotsissa, loistava palvelu
  http://www.net-a-porter.com – ei kaivanne esittelyjä, mutta ehkä hinnat hieman korkeammat kuin muilla jälleenmyyjillä.

  A.P.C.:n omasta nettiputiikista mainittakoon joustava palvelu – olen onnistunut tilaamaan sieltä mallistoon kuuluneen mekon, joka ei ollut nettisivuilla myynnissä. Jos jotain tiettyä on mielessä, meilillä hoituu.

  Pääsisitköhän noilla alkuun? :) Muista myös ihana Beam ja Beamhill Helsingissä, heillä on A.P.C.:tä hyvin valikoimissaan, sekä tytöille että pojille. Ja tietysti myös aina loistava ja ei-tuputtava palvelu, arvostan! Ja jos risteilymatkailu kiinnostaa, A.P.C.:n lähin liike löytyy Tukholmasta, se on ihana myös.

 6. Eiköhän noilla pääse hyvin alkuun :) Beam on kyllä hyvä…. harmittaa niin vietävästi kun en ostanut sieltä syksyllä A.P.C:n tummansinistä takkia valkoisella karvavuorella. Voisikohan sitä yrittää metsästää vielä A.P.C:n omasta putiikista… täytyypä yrittää. Kiitos kovasti vinkeistä!