miracles do happen

Olen tässä jo pitkään haaveillut Church’sin brogueseista, mutta huikea hintalappu aiheuttaa edelleen paljon epävarmuutta. Keksin nimittäin äkkiseltään paljon muutakin käyttöä kuudellesadalle eurolle. Mutta tiedän myös, että kengät maksavat itsensä takaisin, sillä ne kestävät pienen ikuisuuden kunhan jaksaa nähdä vähän vaivaa ja pitää niistä huolta.

Toissapäivänä löysin kuitenkin mielenkiintoisen jutun kenkien restauroinnista Wallpaperin sivuilta. On täysin uskomatonta, kuinka hyvin pelastettavissa täysin loppuun kuluneet kengät voivat olla. Vasemmassa kuvassa näkyvä kenkäpari on parisenkymmentä vuotta vanha ja voinemme todeta, etteivät ne ole enää täydessä iskussa. Oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy – uskokaa tai älkää – sama kenkäpari Church’sin korjauspalvelun käsittelyn jälkeen. Korjatut kengäthän ovat jopa hienommat kuin uudet ja tämän fantastisen työn arvoksi hintalappuun on määritelty vain 85 puntaa.

Seuraavaksi metsästän itselleni edulliset käytetyt broguesit ja lähetän ne pikana Northamptonin tehtaalle korjattaviksi. Hahaa, nyt säästän rahaa!

Kommentoi