mini for many s/s 2010

En ollut mitenkään erityisen pähkinöinä Minimarketin syksyllä kauppoihin tulleesta, ensimmäisestä halvemmasta Mini For Many -mallistosta. Paljon kivaa, mutta mikään ei osunut mielestäni täysin nappiin. Halpa trikoo kun taitaa aina olla halpaa trikoota, luki niskalapussa sitten Gina Tricot tai Mini For Many.

Mini For Many -kevätmallisto taas näyttää mielestäni oikein mainiolta. Ja näistähän tulee paha pilkkukuume! Sööttiä ja raikasta. Enkä voi vastustaa noita villakypäröitä. Olen tosin nähnyt itseni vastaavanlainen päässä.. Eikä minulla taida olla itsesuojeluvaistoa, kun hupaisasta totuudesta huolimatta olisin valmis moisen itselleni hommaamaan.

Toivotaan, että materiaalit osuvat kohdalleen ja olisivat jotenkin enemmän linjassa hinnan kanssa – nämä kun eivät edelleenkään mitään ihan ilmaisia ole, vaikka Minimarketin halvemmasta mallistosta kyse onkin. Koska olisihan se nyt kivaa viettää kesä dalmatialaiseksi naamioituneena!

Kommentoi