black & white

Mustat täydellisen kapealahkeiset puuvillahousut, ei siis farkkukankaisia. Nämähän kuulostavat juuri sellaisilta, joita peräänkuulutin kolmisen viikkoa sitten. Mustat olivat aika varma valinta, mutta valkoisenakin? Kyllä vain. Ne olivat itse asiassa ensimmäisenä sovittamani pari näistä kaksista housuista, enkä osaa perustella valintani lainkaan. Jostain syystä on vain ollut pakottava tarve saada valkoiset housut, kiitos muutaman inspiroivan valokuvan. Housut ovat kuitenkin helposti yhdisteltävissä kaikkiin kauluspaitoihini, ruskeisiin kenkiini ja toki myös kaikkiin raidallisiin vaatekappaleisiini sekä t-paitohini. Paitsi kokovalkoista asua toki pyrimme välttämään… Tarjolla on slti huikea määrä uusia yhdistämismahdollisuuksia, loistokkuutta!

Kiitos Stockmannille, Filippa K:lle ja päivän piristäjälle – tiedät kuka olet!

Kommentoi

  1. Ai et valinnut niitä pinkkejä? ;)