finally!

Wohoo! Acne on laittanut nettikauppansa uusiksi – ihan vaan tiedoksi, jos joku teistä ei muka istunut koneen ääressä sormi refresh-nappulalla moista ihmettä (ja kevätuutuuksia) odottamassa. Syynä tähän tiedotteeseen ei – vastoin oletuksianne – ole pelkästään se, että tämän blogin pitäjät ovat acnepäissään.. Tuotekuvat vaan ovat vihdoin ja viimein sen kokoisia, että niistä a) saa selvää ja b) niiden perusteella ehkä uskaltaa oikeasti tilata jotain.

Tällä hetkellä saitti on juntturassa ja toimii jos on toimiakseen, mutta eiköhän tilanne korjaannu lähituntien tai -päivien aikana.

Nyt poistumme keittiön puolelle, asettelemme luottokorttimme vedellä täytettyyn pakasterasiaan ja säädämme pakastimen ”freeze”-moodiin.

Kommentoi

  1. omalla koneella ei näy sivuilla mitään muutosta entisestä, ehkä tosiaan myöhemmin!

  2. ann, whhaaaat? Jos refresh ei auta, kokeile tyhjentää sivuhistoria ja välimuisti.

  3. Hetkinen… Acne veti nettikaupan takaisin vanhaan ulkoasuun :D No, muutosta on tulossa, mutta työstänevät siellä taustalla sitä.

  4. Muistelen jostain lukeneeni tai kuulleeni, että olisivat myös laskemassa Suomen hintoja Ruotsin kanssa samalle tasolle… Pitääköhän paikkaansa vai olenko vain nähnyt (hyvää) unta?

  5. h, me olemme ainakin kuulleet juttuja että hintatasoa oltaisiin tarkistamassa tai sitä on jo vähän viilattu. Ilmeisesti nettikaupan eurohinnat pompsahtivat tähtitieteellisiksi kruunun kurssin oltua todella alhaalla ja eurohinnat ”yllättäen” jäivät korkeiksi kurssien tasaannuttua. Mutta ainakin joidenkin farkkujen kohdalla hintoja on jo viilattu, ennen ne maksoivat järjestään 170€/pari ja nyt uutta Kex-mallia on myyty (kaikkialla paitsi Helsinki10:ssä..) n. 130-140 euroon.

  6. […] parin viikon takainen postauksemme nettikaupan päivittymisestä ei onneksi ollutkaan mitään acnenhuuruista aistiharhaa. Satuimme ilmeisesti sivuille juuri sen […]