farang

Pahoittelumme eilisestä blogihiljaisuudesta, mutta joskus ruoka vaan on niin hyvää, ettei sanotuksi saa. Suosittelemme mitä lämpimimmin Taidehallin yhteydessä toimivaa ravintola Farangia, jossa tarjoiltava ruoka edustaa kuulemma kaakkoisaasialaista tyylisuuntaa. Ruuan alkulähteillä emme ole vierailleet, joten makujen autenttisuutta emme kykene vahventamaan, mutta oli miten oli – kielen ne veivät mennessään.

On niin virkistävää saada ravintolassa ruokaa, jonka kaltaista ei tällainen intohimoinenkaan kotikokki taitaisi aikaiseksi saada. Makuyhdistelmät ovat hyvällä tavalla niin kaukana kaikesta totutusta, että molempien kasvoilla oli koko ajan tyhmän yllättynyt ja onnellinen hymy. Siis myös Inken, vaikka söikin samoja annoksia jo toista kertaa. Taas piti valita listalta sitä pehmeäkuorista taskurapua kirpeänmakeantulisenpehmeän salaatin kera, pääruuaksi mystisen mureaa karamellipossua – ei se aina kuulkaa vaihtamalla parane. Jälkkärit olivat ihan ok mutta eivät jättäneet jälkeensä suurempaa himoa tai pysyvää muistijälkeä… Ensi kerralla täytynee ottaa niiden sijaan vielä kolmas jaettava pääruoka tai useammasta lajista koostuva maistelumenu.

Josko sitä tänään sitten tekisi sitä pestopastaa…

Kommentoi

  1. Mmmmm… Farang on ihan lemppari! Aina kun tekee mieli taatusti hyvää ruokaa suuntaamme Farangiin. Eli aika usein.. ;)

  2. Ei saa, nyt tuli nälkä! :P

  3. Haluan Farangiin, haluan! :)

  4. NinaV, saakelin ravintola, aiheuttaa riippuvuutta. Mitähän addiktoivaa ne niihin ruokiin lisää? :)

    h, omnomnom ;)

    Esa, mäkin. Yhä ja edelleen. Malttaisikohan sitä ensi kerralla tilata jotain muuta?

  5. […] Farang! Pehmeäkuorinen taskurapu, se karamellipossu… Drool. (Bubbling under: koko New Yorkin testaamamme tarjonta.) […]