makeannälkään

Kuinka liikuttavia nämä keraamiset, kuulemma esikuviensa kokoiset keksirasiat ovat? Okei, en ole tähän mennessä kokenut suurta tarvetta yhden keksin sisäänsä vetävälle keksirasialle, mutta taatusti näille muuta käyttöä löytyisi. Hiuspinnit pinkkiin vohveliin, päänsärkypillerit pyöreään hillosilmäiseen keksiin… Siinäpä ne käyttötarkoitukset näille taisivatkin sitten olla. Söpöjä joka tapauksessa, tällä hetkellä tunnen pakottavaa tarvetta klikata tuo hillotäytteinen Ballerina-keksi kotiin. Om-nom-nom…

Robert Archard -keksirasiat, £20/kpl, beyondthevalleystore.com

Kommentoi

  1. Suloisia :) Varsinkin tuo vohveli.

    *lähtee jääkaapille*

  2. h, muistatko kun lastenkutsuilla aina oli niitä kerrosvohveleita? Sitten niistä piti repiä ne kerrokset irti, nuolla täyte pois.. Ja irvistellen syödä se pahvinmakuinen pelkkä limainen keksi :D Voisi ostaa paketin vohveleita kaappiin ihan nostalgiasyistä. Muistelen, että ne toimivat mainiosti teehen dipattuina.