a.p.c. s/s 2010 miehille

Inke löysi ranskalaisen ikisuosikkimme tulevan kevään mallistot ja sain kunnian käydä ensimmäisenä tarjontaa läpi miesten vaatteiden osalta. Ensisilmäys jättii aika sekavan tunnelman, sillä osa asukokonaisuuksista oli saman tien silkkaa rakkautta, kun taas osa oli todellisia pettymyksiä.

Väripilkkuja. Todella raikkaan ja piristävän näköistä ja vaikka itse en ihan näin rohkea ole, yllättyisin positiivisesti jos joku kävelisi kadulla minua vastaan näissä vermeissä. Jos näistä pitäisi valita, niin henkilökohtainen kanttini riittäisi korkeintaan mustiin housuihin tai vihreään parka-henkiseen takkiin.

Vasemmalla näkyy koko malliston suosikkini, täyskymppi. Jos en ehdi kyllästyä duffelin käyttöön talven aikana, niin tämä kesäisempi versio saattaa olla vaikea vastustaa. Jopa valkoiset housut näyttävät todella hienoilta tässä kuvassa. Sovittamalla selviää varmasti, jos ne näyttävät yhtä hyvältä myös omissa jaloissani. Asukokonaisuus on joka tapauksessa sellainen, jonka yritän kopioida jossain vaiheessa. Keskimmäisen kuvan pikkutakki herättää myös kiinnostusta, kuin myös ruutupaita ja takki viimeisessä kuvassa. Talvialeista hankkimani Acnen takki on itse asiassa hyvin samanhenkinen.

Viimeinen kuvasarja edustaa sitten näitä vähän vähemmän onnistuneita asukokonaisuuksia. Muihin verrattuna ne ovat hyvin tylsiä ja tuntuu siltä, että ajatukset ja inspiraatio olisivat loppuneet kesken. Takissa ja sortseissa käytetty maastokuosi kuuluu ainakin omasta mielestäni ennemmin Persianlahden sotaan tai mopoilijapahispiireihin kuin hillittyyn ranskalaiskoulupoikamallistoon. No, ehkä vaatteet eivät juuri näissä kuvissa pääse loistamaan. Uskoisin kuitenkin, että toivoa löytyy ainakin laukulle, kauluspaidalle ja mahdollisesti myös farkkutakille.

Nämä kuvat löytyivät itselleni uudelta sivulta nimeltään Hype LG, jossa myös loput A.P.C.:n kevään mallistosta on nähtävissä.

Kommentoi

  1. Keskimmäinen rivi on paras, ehdottomasti. Jotain kertoo tuosta alimmaisesta rivistä vasemmalla olevassa kuvassa esiintyvän, maastokuvioiseen takkiin puetun kaverin epäuskoinen ja epätoivoinen ilme… :D

  2. […] jo esittelikin A.P.C.:n ensimmäiset maistiaiset miesten malliston puolelta ja löytyiväthän ne naistenkin ensimmäiset mallistonpalaset netistä, kun hieman etsiskeli. […]

  3. Thank you for the trackback.

    http://www.hypelg.com