honey i’m home

Stockholm Streetstyle on löytänyt tiensä takaisin kotiin ja vihdoinkin on tarjolla uutta kuvamateriaalia Tukholman kaduilta. Kyllästyin jo kuukausia sitten heidän päälle jääneeseen Pariisin muotiviikkojen kuvien julkaisemiseen.. Ihan kiva joo, mutta minä en ymmärrä, miksi nimensä mukaan Tukholman katutyyliä dokumentoiva blogi oli kuukausikaupalla muissa maisemissa.

Yllä olevassa kuvassa esiintyy Manolon oma Olof Enckell, jonka tyyli on hyvin moitteeton. Manolo taitaa muuten olla yksi ensimmäisistä muotiblogeista, jota päädyin aktiivisesti seuraamaan ja jota tutkailen päivittäin.

Kommentoi

  1. Sama täällä! Teki mieli lähettää vihaista postia sinne niistä tuhat vuotta jatkuneista Pariisi-postauksista. ”Onneksi” helmikuussa lienevät edessä jälleen seuraavat muotiviikot :P

  2. Olen sinun sekä Auroran kanssa tismalleen samoilla linjoilla… Olen jo pidemmän aikaa kummastellut kyseisen sivuston toimintaa, kyseenalaistanut sen kokonaan ja loppujen lopuksi poistanut kirjamerkeistä. Olenko täysin ymmärrystä vailla – mutta mitä ihmeen tekemistä Tukholman katutyylillä on Pariisin muotiviikkojen kanssa? En ymmärrä. (tai ymmärrän kyllä, että sivustosta vastaavat ihmiset halusivat päästä muotiviikoille hinnalla millä hyvänsä..)

  3. Niin-pä. Varsinkin näin talviaikaan kun juuri kaipaisi sitä sääolosuhteisiin sopivaa inspiraatiota, jota Tukholmasta voisi saada – jos he kuvaisivat tukholmattaria tammikuussa.

    Luulin, että se Pariisin muotiviikkojen kuvasato olisi kestänyt vain pari viikkoa. Vaikka tokihan siellä on ollut paljon kiinnostavia asuja, mutta kun ei niistä käytännön iloa ole talvisessa Suomessa ollut.

  4. […] moitteetonta silmää ja tyyliä joskus aikaisemminkin. Nopean haun jälkeen selvisi, että se edellinen kerta oli 17. tammikuuta 2010, eli päivälleen kaksi vuotta sitten! Ensi kerralla Manolot mielessä sitten […]