viimeisiä alevinkkejä

Vielä vaikuttaisi alekamaa riittävän niin kaupoissa kuin nettiputiikeissakin. Johtuu varmaan siitä, että meikäläinen on pitänyt pään suht viileänä ja lompakon nyörit (melko) visusti suljettuina.

Mukavista, rennoista peruspuuvillavaatteista tykkääville suosittelen piipahdusta Velourin nettikaupassa, siellä on kaikki puoleen hintaan ja kokoja on jäljellä todella hyvin. Koska Jan tilasi itselleen syksyn mittaan kyttäämänsä pipon ja paidan, innostuin tekemään myös oman pikku lisäyksen ostoskoriin kun ne postikulut olisi joutunut kuitenkin maksamaan.. Näin sitä säästetään!

Juuri tällaista hyvällä tavalla perustylsää ja juuri siksi niin monikäyttöistä mustaa arkikolttua olen kaipaillut kaappiini edellisen levittyä vuosien ahkeran käytön jälkeen. Vaihtelemalla kenkiä ja asusteita mekkoon saa varmasti juuri sopivasti meininkiä ja neljänkympin puuvillamekkoa ei varmaan sorru myöskään säästelemään. Toivottavasti mekko toimii myös luonnossa, se olisi nimittäin saattanut ratkaista tälläkin viikolla muutaman aamuisen ”eioomitäänpäällepantavaa”-kriisin. Tällaiset vaatteet kun ovat juuri niitä, jotka voi vain heittää päälle ja olla silti ratkaisuunsa suht tyytyväinen vielä tuntienkin päästä.

Kommentoi