brrrrrooklyn

Juuri kun olen päässyt niinkin onnelliseen asemaan että olen löytänyt lempimerkin kauluspaitojen maailmassa, niin tyhjästä ilmestyy haastaja. Ainankin kuvien perusteella Brooklyn Tailorsilla on kaikki mahdollisuudet kilpailla Gitman Vintagen kanssa.

Täydellisen näköisiä kauluspaitoja, joissa on kauniita pieniä yksityiskohtia. Esimerkiksi se miten lappu on siksakattu kiinni, saattaa vaikuttaa pieneltä asialta, mutta minuun se teki suuren vaikutuksen. Kuinkakohan monta kertaa olen maininnut napitetut kaulukset aikaisemmin? Varmasti aika monta, mutta minkäs sille teen, että olen niiden ylin ystävä.

Kiitos kuuluu Cool Hunting-nimiselle blogille, jonka ansiosta löysin nämä jumalaiset paidat. Heidän ansiosta keksin kertaheitolla yhden ylimääräisen mission meidän kevään NYC-matkalle – Brooklyn Tailors ja käsintehty mittatilauspaita. Saisinkohan henkarin kaupan päälle?

Kommentoi

  1. ”Me” like them too!!

  2. cool hunting on yksi mun pitkäaikaisimmista lempiblogeistani. mielettömän hyvin toteutettu ja koottu.

  3. kia, great taste? Yes?

  4. Olen stellagee kanssasi täysin samaa mieltä! Paljon iloisia lukuhetkiä :)