glory, glory inventory

Viime vuoden paras blogi? Helppo. Inventory. Viime vuoden paras lehti? Sekin helppo. Inventory. Entäs viime vuoden paras yhteistyö? Kyllä vain. Siinäkin Inventoryn poppoolla on ollut näppinsä pelissä.

Kyseessä on siis Gitman Vintagen ja Inventoryn kauluspaitaprojekti, jonka tulokset saapuivat tänään kotiin Vancouverista pitkän odottelun jälkeen. Paita on ehdottomasti vielä mahtavampi luonnossa kuin kuvissa. Materiaali on yllättävänkin pehmeää ja istuvuus täydellinen, jopa parempi kuin muissa omistamissani Gitman Vintagen paidoissa. Leikkaus on hieman kapeampi ja sehän sopii. Omasta mielestäni tässä on oiva esimerkki erittäin onnistuneesta yhteistyöstä. Inventoryn porukalla on selvästi ollut selkeä visio, joka liiankin usein puuttuu näistä – nykyään ah niin suosituista – yhteistyökuvioista. Tavoitteena on yksinkertaisesti ollut tehdä jo valmiiksi loistavasta tuotteesta täydellinen.

Uuden värivillityksen vuoksi harkitsen tällä hetkellä kuumeisesti myös tummansinisen version hankkimista.. Pitäisikö?

Kommentoi

  1. Pakko tulla kommentoimaan näin jälkikäteen: kiitos Inventory-vinkistä! Sivusto on todella inspiroiva.

  2. […] Gitman Vintage x Inventory -kauluspaita. Sininen yksilö on viikoittaisessa käytössä, vaikka kauluspaitakokoelma on.. Köh, mittava. […]