kiristävä vanne

Otsatukka on venähtänyt pari senttiä, pyytämättä ja yllättäen. Kampaajakäyntiin on pari viikkoa, omat hiustenleikkuusakset näköjään päässeet tylsistymään… Epäonnistumaan tuomitussa tasoitusyrityksessäni hiukset eivät katkenneet saksien väliin jouduttuaan – ne taittuivat.

Eli nyt olisi sitten otsatukkaa silmiltä pois vedettäväksi. Helpoitenhan se tietysti hoituisi tällä siisihanmielettömällä Maison Michelin hiuspannalla, joka koostuu kuvasta päätellen nahkanarusta ja hiuksiin ärsyttävästi tarttuvasta, pikkiriikkisillä M-kirjaimilla koristellusta hopeaketjusta. Hintaakin on vain vähän reilu tonttu, miten ois?

Jumalauta, nyt on aikoihin eletty. En tiedä muistaakseni mitään ärsyttävämpää kuin
a) hiuspannat (kiristävät, puristavat, valuvat),
b) pään ympäri menevät hiuspantalenkit (tippuvat joko kaulaan tai singuttavat itsensä pois yläkautta)
c) tukkaan tarttuvat kaulaketjut yms. remmit.

Jos suurin osa pään alueen ongelmista on saatu ängettyä yhteen luomukseen, niin kyllähän siitä kannattaa jo 1080 euroa maksaa! Tuplaan, jos lisäätte tähän härpäkkeeseen vielä jotain rasvoittumista, hilsettä ja kutiavaa päänahkaa aiheuttavaa ainetta. Sitten jos pannasta riippuisi otsan tienoilla vielä erityinen hiuslisäke huulikiiltoon takertumista varten, alkaisi olla paketti kunnossa.

Maison Michel Scarlett Hairband, 1080 €, colette.fr

Kommentoi

 1. Haluaisin nähdä ihmisen joka ostaa tuommoisen ja käyttää.
  Eikun en haluaiskaan.

 2. Hulvaton panta sille, joka haluaa eläytyä jeesuksen elämänvaiheisiin…

  Paljon kehuja verrattomasta blogista ja huumorintajusta!

 3. reps ja kops*
  (nauroin, että meikit levis ja niistä puheenollen – kannattaisikohan tilata bareMineralsin silmämeikkejä? Houkuttaa sen dvd:n perusteella)

 4. ”kiristävät, puristavat, valuvat”. Todellakin! En tiedä mitään yhtä ärsyttää asiaa kuin hiuspanta!

 5. violet, hyvin korjattu :D

  Vasilisa, kunnon orjantappurakruunu! Kiitos kehuista, kiva kuulla että tykkäät.

  mom, hihii. BareMineralsin silmämeikkeihin en ole ehtinyt vielä perehtymään, mutta mietitäänpäs… Mitä olet tykännyt meikkipuutereista?

  teresa, hiuspannat ovat verrattavissa keskiaikaisiin kidutusvälineisiin. Käytän yhtä.. Ja sitäkin vain siksi, että siinä on suuri musta rusetti jonka eteen olen hieman valmis kärsimään.

 6. Meikkipuuterit toimivat täydellisesti – kerralla koukussa. Siksi minä niitä silmämeikkejäkin kyselin, kun siinä opetus-dvd:ssä tuli niin siistiä jälkeä. Luonnollista. Pannaanko tilaus vetämään – äidin luottokortilla tietty.

 7. minäkin nauraa tuhisin puoliääneen itsekseni töissä tätä lukiessani, niin että hävetti, mutta hauskasti kirjoitat

 8. Kiitos Minna, kiva että pystyin piristämään työpäivääsi :)