papercut

Tukholman Krukmakargatanista on lyhyessä ajassa tullut oma henkilökohtainen suosikkikatuni Tukholmassa. Tähän on neljä syytä; Nitty Gritty, A.P.C.:n ja Our Legacyn omat liikkeet sekä yksi parhaimmista kirja-lehti-leffa-musiikki-kaupoista – Papercut. Bonuksena samasta korttelista löytyvä miesten vintageliike Herr Judit.

Kuvailisin kauppaa laajennetuksi Stupido Shopiksi, joka varmasti on yksi kauneimmista asioista mitä voin sanoa. Tällä kertaa kassiin päätyi kaksi kirjaa ja yksi lehti. Loppiaisen suunnitelmat taitavat olla jo selvillä.

Kommentoi

  1. Mä oon nähtävästi rentoutunut ja levännyt joulun aikana jotenkin enemmän ja/tai pidempään kuin muut, sillä tuntuu, että parin viikon aikana oon täysin eristäytynyt koko ympäröivästä maailmasta enkä tiedä enää mistään mitään. No, syytän äitin hyviä joulupöperöitä, vaikka oon mä kai muutakin tehnyt kuin istunut syömässä…
    Mutta asiaan: tuli vaan niin törkeen hyvät fiilikset kun kahlasin tänään kaikki teidän (ja myös muutaman muun) uudet postaukset ja sitten huomasin, että siitä 1000sparksista oli ollut sulle – ja kaiketi myös Inkelle – iloa, jee. Kyllä se Jyri vaan osaa, tuntuu että lähes joka kerta sieltä löytyy jotain uutta ja ihanaa!
    Niin ja nyt täytyykin pitää mielessä tää Papercut seuraavaa Tukholman-reissua silmällä pitäen.

    Hyvät uuden vuoden alut teille! :-)

  2. Papercut on loistokauppa, nettikaupan ovea raottelen viikottain ja tuolla liikkeessäkin olen vieraillut melkein jokaisella Tukholman reissulla:) Onko yläkuvassa tämän visiitin ostokset? Mä hankin ton Kerouacin ”Matkalla” -teoksen alkuperäisen version (siitä on monta versiota liikkeellä, joista Kerouac itse ei pidä ollenkaan) Akateemisen kirja-alesta pokkarin hinnalla:D

  3. Kyllä vain Esa, nuo kolme tarttuivat tällä kertaa mukaan. Olisin kuitenkin helposti voinut ostaa kymmenkertaisen määrän.. Miksei tuollaisia liikkeitä ole Helsingissä tai Suomessa ylipäätään? Corduroy oli mieluisa uusi tuttavuus ja kirjoihin täytyy perehtyä seuraavaksi :)

  4. Laura, good to have you back! Laita toki lisää vinkkejä jos / kun sellaisia tulee, hienoa kun homma toimii puolin ja toisin :) Hyvää uutta vuotta myös sinne!