tulikoe

Tein sen! Selvisin tulikokeesta! Olen kasvanut ihmisenä! En lähtenyt säästämään ostamalla mitään sellaista jota en alunperinkään halunnut. Ensin selvisin Acnen alennusmyynneistä, joka ei edes ollut mikään haaste. No ok, myönnän.. Tilasinhan minä jo aikaisemmin Remove-nimisen takin My Wardrobelta, mutta en mitään suoraan Acnelta.

Tämä oli hyvää alkulämmittelyä varsinaiseen tulikokeeseen – Très Bien Shopin alennusmyynteihin. Ne alkoivat eilen klo 16.00 ja niistä tiedotettiin jo muutamia päiviä etukäteen. So far, so good. Itse olin luonnollisesti niin malttamaton, että istuin klikkaamassa päivitä-nappia maanisesti jo pitkään ennen neljää siinä toivossa, että voisin tehdä jotain hyviä löytöjä ennen muita. Neljältä se sitten vihdoinkin alkoi. Valitettavasti tavarat eivät ilmestyneet kauppaan kaikki yhtä aikaa, vaan ne ripoteltiin sinne yksi kerrallaan. Koko istunto kesti parisen tuntia ja se oli kokemus suoraan verrattavissa maratonjuoksuun (näin ainakin kuvittelisin). Sinnittelin kuitenkin loppuun asti ja loppujen lopuksi istuin täällä koneen ääressä voittajana ilman tilauksen tilausta. Alussa olin varma, etten selviä tästä ja muutamaa läheltä piti-tilannetta lukuun ottamatta, koettelemus sujui oikein mainiosti! Success!

Jään siis odottamaan kevään uutuuksia..

Kommentoi

 1. Haaa! Myös täällä istui eräs malttamaton henkilö eilen klo 15.30 koneen äärellä… Ja voi kuinka karvaan pettymyksen koinkaan, kun kaikki tuotteet eivät menneetkään yhtä aikaa aleen. Olin aivan 100% varma, etten tule koskaan saamaan himoitsemiani Hopen kenkiä (kaiken lisäksi kaksia) itselleni! Hyvä kun en jo itkeä tihrustanut pettymyksestä. Mutta… Tadaaa… Nyt ne ovat molemmat kengät ovatkin minun!! Tai ehkä uskon asian todeksi vasta sitten, kun kengät todella ovat jaloissani.
  Mutta kyllä oli rankka kokemus! : )

 2. Hyvä tietää etten ollut yksin ja onneksi edes toinen meistä sai mitä halusi. Ostitko kenties Charliet ja Gracet? Hienoja kenkiä molemmat :)

 3. Kyttäsin tuota Acnen alea suunnilleen joulusta asti ja jostain ihmeen syystä lauantaina kolahti sähköpostiin kutsu kyseisen verkkokaupan VipAleen (en ole mielestäni todellakaan ostanut sieltä niin paljon) eli sai nuo samat alennukset 48 h ennen varsinaista alea. Sen seurauksena hupulla varustettu musta pitkä silkki-cashmere neuletakki on matkalla mulle <3 Olen varma että minusta ja siitä tulee monivuotiset ystävät.

  Ihailen mielenmalttiasi alennusmyyntien suhteen! Mulla meni kokonaisuudessaan aika paljon rahaa mutta toisaalta heräteostoksia tein _vain ihan vähän_ Tigerilla ja Asoksella _ihan pikkuisen enemmän_ mutta ne eivät sitten taas olleet kovin kalliita. Kaikki muu oli harkittua ja niihin mitkä ovat jo kotiutuneet olen ollut tyytyväinen :)

 4. Minäkin luulin olevani vahva ja kasvanut aikuiseksi.
  Sitten kävelin sunnuntaikävelyllä toppakengissä yhden liikkeen ohi, matkalla puistosta kotiin lasten kanssa – ja ostin vielä alennuksen jälkeenkin hiivatin kallliin nahkatakin koska ”se oli niin tarkoitettu” (viimeinen jäljellä, minun kokoani, aivan ihana)

 5. Varoihini nahden minulta lahti hieman lapasesta, mutta kaikki mita ostin (vain nettikaupoista) ovat klassikkoja ja jo alkusyksysta asti tiukasti mietinnassa ja analysoinnissa olleita. Arvelin ja toivoin niiden olevan sen verran ’epasuosittuja normaaliin hintaan nahden’, etta paatyvat alennusmyyntiin ja niin myos kavi! Haukkana paikalla heti ensiminuuteilla ja sain haaveilemani. Ja vaikka oli talviale, voin kayttaa useampia vaatteita ympari vuoden. Kevat, kesa, syksy ja talvi -vaatekaappivahvistukset ovat siis jo oikeastaan talle vuodelle hankittu!

 6. Du måste helt enkelt köpa ”Jacket: Worker Pre ” sida 10 -11 (??), eller kanske inte??

 7. Tack för uppmuntran! Men jag tror att det är samma jacka som sitter ihop med den här http://shop.acnestudios.com/system/search/product.asp?id=2685 och den har jag redan. Bra smak du har :)