hedi slimane feat. the drums

Vaatesuunnittelija ja valokuvaaja (ja mitä muuta?) Hedi Slimane napsi tapansa mukaisesti tunnelmalliset valokuvat todella hyvän kuuloisesta amerikkalaisesta yhtyeestä The Drums. Itse löysin bändin Lauran kommenttiboksiin vinkkaamasta 1000 Sparks-nimisessä blogista. Kiitos kuuluu Lauralle vinkistä ja luonnollisesti myös 1000 Sparks-Jyrille, joka tarjoilee paljon uutta ja inspiroivaa musiikkia. Seuraamme!

Ai niin, yrittäkää jaksaa katkonaista postailutahtiamme vielä loppuvuosi. Inke tekee ahkerasti töitä vielä pari päivää ja tulee sitten perässäni Tukholmaan vastaanottamaan vuotta 2010. Bloggaaminen olisi huomattavasti helpompaa hommaa, ellei tarvitsisi samaan aikaan huolehtia reissaamisesta, pakkaamisesta ja pyykinpesusta…. Tekosyitä, tekosyitä!

Kommentoi

  1. Voi,voi tykkään! Hedi ja The Drums! Toi ”Summertime ep” on ollut voimasoitossa viimeiset kuukaudet, vuoden parhaimmistoa ehdottomasti…

  2. Kyllä! Ymmärtääkseni täyspitkä albumi on tulossa tänä vuonna, toivottavasti heti alkuvuodesta.. :)