white knight

MacBook feat. The Koopas

Tiedoksenne – rakkaan kolmevuotiaan iMacin diagnoosi ei ollut liian vakava, vaan se herännee levostaan uudenvuoden vaihduttua, eikä dementiakaan liene pysyvä. Olen helpottunut. Ei sillä, yksi tärkeimmistä, eli musiikki olisi ollut helposti korvattavissa koska kuulun siihen sukupolveen, joka aina ostaa kaikki levyt – orjallisesti. Menetetyt valokuvat, linkit yms. olisivat vuorostaan aiheuttaneet paljon tuskaa ja ahdistusta. Nytkin on melkein mahdotonta nauttia verkossa pyörimisestä, kun yrittää  muistella kaikkia loistavia blogeja ja sivustoja epätoivoisesti ulkomuistista. Uusi MacBook toimii kuitenkin kuin unelma ja takaa sen, että tässä osoitteessa on jotain aktiviteettia myös joulun aikana.

Tarkoituksena olisi myös ideoida, hienosäätää ja kenties lanseerata jotain uutuuksiakin. Ainakin ensi vuoden puolella. Stay tuned.

Olisiko teillä jotain toiveita tai ehdotuksia?

Kommentoi

 1. Näkisin niiin mielelläni asuja, erityisesti Inken, naispuolinen kun olen. Ainiin, olematon kuvausvalo.. No, hyviä tuotekokemuksia kosmetiikasta sun muusta lukisin mielelläni myös. Oikeastaan en toivo mitään, luen tätä mielelläni, koski jutut mitä tahansa, olette ihania ihan millaisina vain!

 2. Myös minä näkisin mielelläni enemmän asukuvia. Teidän molempien asukuvia. Harvassa on miesbloggarit ja Janilla on mielenkiintoinen tyyli. Kävelit kerran kadulla vastaan ja täytyy sanoa että ulkoinen olemus herätti jo kauempaa huomiota. Ei tuolla Helsingin katukuvassa nyt niin paljon tyylikkäitä miehiä liiku etteikö joku sellainen sieltä edukseen erottuisi.
  Bongasin myös tyylikkään Mhann-laukun. Loistava lahjaidea Inkeltä.

  Omakin mies on etsiskellyt itselleen mustaa nahkalaukkua ja tänä jouluna pukki tuokin erään vähän rokimman Mhann-malliston laukun.
  Bloginne on kaikinpuolin kivaa luettavaa joten jatkakaa samaan malliin. Pidän kovasti Inken huumorilla kirjoitetuista postauksista ja avautumisista. :)

 3. 16.12.: ”Jos joku ystävällinen taho haluaa sponssata yhden iMac-tietokoneen sekä yhden mieluusti vuoden 2005 jälkeen valmistetun, toimivan MacBookin joululomareissua varten, lupaamme myydä sielumme ja postata kuukauden pelkkää teknologiaa.”
  18.12.: ”Uusi MacBook toimii kuitenkin kuin unelma ja takaa sen, että tässä osoitteessa on jotain aktiviteettia myös joulun aikana.”

  Toivon hartaasti, että ostitte MacBookinne ihan itse.

 4. Niina, ihan omasta pussista koneen hankimme ja ihan listahintaan, no worries. Paitsi meille :D

 5. Hienoa :)

  Blogimaailma on mennyt ihan kummaksi, yksi jos toinenkin tuntuu ”ohimennen mainitsevan” jostain tarpeestaan ja kas, kohta jo paketti toiveikkaalta mainostajalta odottelee noutoa.

  Teidän bloginne on mun mielestäni ollut erilainen, ja siksi ehdin jo säikähtää.

 6. Lisää asukuvia toivoisin minäkin ja vaatejuttujen lisäksi sisustus- ym. jutut kiinnostavat myös. Tämä blogi on yksi parhaista mitä olen lukenut, jatkakaa samalla laadukkaalla linjalla :)

 7. Iso kiitos annmari, Tintti ja h, tottelemme toiveitanne. Eivätkös ne päivätkin ala tästä pitenemään, josko sitä olisi kohta lisää valoa ja kuvaamisesta tulisi helpompaa? :)

 8. Hmm, teidän bloginnehan on siis ollut täydellinen, joten mitähän tässä vielä voisi enemmän toivoa… no, niitä päivän asu -kuvia olisi kiva nähdä hieman usemmin, ja ehdottomasti teidän molempien! Tämä on nimittäin ainoa seuraamani blogi, jossa mies bloggaa muodista ja/tai tyylistä, ja Janin tyylihän on upea – kuten myös Inken. Siis omia kuvia joo!

  Päivän asu -kuvien kanssa tietysti tulee ajoittain epätietoinen fiilis, kannattaako niitä postata, saako niistä kukaan lukija mitään, kun aina ja aina vaan kierrättää enimmäkseen niitä samoja ryysyjä ja kenkiä… mutta lukijana voin sanoa, että asukuvat kiinnostavat aina, niistä saa valtavasti inspiraatiota ja ajatuksia päivittäisiin omiin vaatekriiseihin, eikä ainakaan minulla ole tullut koskaan missään lempiblogissani tunnetta, että taas tätä, mähän oon jo nähnyt tän tai ainakin noi kengät… Koska todellisuus on sitä, että itse kukin käytämme paljon niitä lempivaatteitamme, ja niinhän sen täytyy ollakin – miksi se silloin olisi ongelma tai edes tylsää blogissa? Ei ainakaan minun mielestäni.

  Huh. Olen puhunut. Niin, ja tykkään itse erityisen paljon myös erilaisista kosmetiikkakokeiluista ja -esittelyistä. Ja joo, olis kiva lukea teidän molempien kenkäkokoelma-postaus, jossa esiteltäisiin kummankin jokaikinen kenkäpari. Jooko?