mitä jumalauta…

No ei toiminut ei...

Upea päivä, kaiken kaikkiaan.

Töistä kaupunkireissun kautta kotiin päästyämme saimme todeta, että kolmisen vuotta vanha iMac ei enää suostunutkaan käynnistymään. Pari tuntia puhelimessa blogiapu-Akin kanssa ajoi epätoivoiset bloggaajat metroon ja Ruoholahteen hakemaan käyttöjärjestelmäpäivitystä väsyneen masiinan piristykseksi. Ei riittänyt ei, vika on ilmeisesti kiintolevyssä. Huomenna huoltoon…

Kaverinsa poismenosta järkyttyneenä myös kodin langaton verkko lakkasi mystisesti toimimasta, tämä postaus on saateltu ilmoille iPhonea mokkulana käyttäen.

Jos meistä ei nyt sitten hetkeen yllä eritellyistä syistä ole blogiamme päivittämään, voimme kuitenkin harkita siirtymistä analogiseen bloggaamiseen. Voitte vaikka tulla tänne meille Kallioon katsomaan päivän asut, Inke voi laulaa musasuositukset ja voimme toki myös järjestää kaupunkikierroksia joilla esittelemme teille liikkeiden lempitarjontaamme ihan kasvotusten. Buukkaukset meiliin, kiitos. Ehkä ne pääsee vielä työpaikan koneelta lukemaan…

Jos joku ystävällinen taho haluaa sponssata yhden iMac-tietokoneen sekä yhden mieluusti vuoden 2005 jälkeen valmistetun, toimivan MacBookin joululomareissua varten, lupaamme myydä sielumme ja postata kuukauden pelkkää teknologiaa.

Kommentoi

 1. Voi ei :( Nyt kaikki potentiaaliset sponsorit tosiaan ilmoittautumaan teille, että voitte ilahduttaa meitä lukijoita jatkossakin kirjoituksillanne!

 2. Hih, mä voisin tulla mielelläni henk.koht blogisessioon :o

  Tsemppiä odotukseen ja mukavaa joulunodotusta!

 3. Analoginen blogisessio kuulostaa mahtavalta! :D Mutta ehkä kuitenkin blogia olisi helpompi seurata näin internetin välityksellä, joten toivottavasti saatte koneen toimimaan mahdollisimman pian.

 4. Hei,

  Inhottava huomata tällaisia pikkuseikkoja ja vieläpä huomauttaa siitä, mutta ensimmäinen MacBook julkistettiin keväällä 2006.
  iBook on varmaan tämä ihana pikku kannettava mitä havittelet. Tämä tieto toivottavasti helpottaa oikean koneen etsintää!
  Hyvää Joulua :)

 5. Hahaa Jaakko, täällä ollaan kartalla – tämäkin kommentti kirjoitetaan vuonna 2005 ostetulla – ja edelleen toimivalla – iBookilla. Hidas tämä toki on, mutta… No anyway, täällä ei haluta enää iBookia vaan toiveissa oli nimenomaan vuoden 2005 jälkeen valmistettu Mac-kannettava eli MacBook. Sellainen tänään kotiin sitten kannettiinkin.

  Kiva kun huomasit virheen, mähän olin kirjoittanut vahingossa haluavani nykyistä läppäriäni vanhemman koneen kun toiveissa luonnollisesti oli uusi ja sukkelampi versio :D Fiksaan.
  Hyvää joulua sinnekin :)

  h, I May Say, Lotu – kiitti tsempistä! iMac on nyt korjauksessa ja tulipahan vihdoin hyvä syy päivittää kodin läppärikantaa… Koskahan raaskin jemmata oman, vanhan kultani yläkaappiin lepäämään lopullisesti? Livebloggaus kuitenkin harkinnassa edelleen, vaikka koneet toimivatkin :D