Kommentoi

 1. Voih Inke. Laukku on täydellinen.

  Alat päivä päivältä muistuttamaan enemmän Ytligheterin Eleonorea. Long lost sister, perhaps? :)

 2. Ojoijoijojoijijoooooi! Ihana! Onnen tyttö olet!

  Jopa tikki-Chanelia kaipaamaton minä on alkanut hitaasti lämmetä moisille uuden perheenjäsenesi kotiutusprosessia seuratessa! Nyt sitten lisää kuvia teini-ikäisestä eri asujen seurana, jooko! (hallitsen näköjään enää vain huutomerkit)

 3. Voi miten kaunis laukku ja laukun kantaja :) Raaskitko ottaa laukun jokapäiväiseen käyttöön vai säästeletkö ”parempana laukkuna”?

 4. Oiiiiii, ihana! Onnittelut! Mä niin haluaisin vastaavan, tosin hopean värisellä hihnalla. Mitä kautta sait käsiisi tämän käytetyn vai onkohan se jo blogissa mainittu..? Pohdin, että ehkä joskus voisin tuon ostaa, mutta tosiaan käytettynä ainoa mahdollisuus, uuteen ei kai tule ikinä oikein olemaan varaa.

 5. loisto-ostos! onnittelut!

 6. Onpas se kaunis :) Ah, tuo kultaketju näyttää hyvältä. Jos olisi ylen määrin millä mällätä, haluisin kultaisenkin ketjun. Oih ja voih.

  Nyt nautit siitä täysin siemauksin etkä turhaan säästele kaapissa. Laukku menee vaikka toppiksen kanssa, kuten tänään itse todistin.

  Sun hiukset on muuten aivan ihanat. Tosi hyvä veto tuo otsatukan leikkaaminen!

 7. Linda, voi kiitos – se on! Ja Eleonore-yhtäläisyyksistä olen otettu, tykkään hänen blogistaan, tyylistään sekä monia muita blogeja huomattavasti rennommasta otteestaan pukeutumiseen ja blogikuvissa poseeraamiseen. Mun mielestä hänen blogiaan on ollut vuosien varrella niin kiva seurata, koska se on aina vain inspiroinut eikä koskaan aiheuttanut ”miksen mää voi olla tollanen” -tunteita, paitsi ehkä pelkästään positiivisessa mielessä :)

  Vimps, I know! Vaikka oon kamppaillut paljon tämän hankinnan kanssa, niin olen kuitenkin nyt vain tyytyväinen ja tunnen tehneeni fiksusti… Mielummin yksi täydellinen kuin kymmenen korviketta. Ja mielummin jotain sellaista, josta on riemua vuosikausiksi, kuin jotain, joka piristää fiilistä kuukauden…

  h, voi kiitos :) Ihan normaaliin käyttöön sen taidan ottaa, ainakin päivinä jolloin sen koko riittää mahduttamaan sisäänsä tarvitsemani tavarat. Ei sitä kaappiin pölyttymään hankittu :)

  Shoegal79, käännyin käytettyjen veskojen luottodiilerin Vintage Parisin puoleen. Sieltä on moni veskansa hommannut… Voisin väittää, että ovat kaikki taatusti aitoja (omassani sattuivat olemaan mukana alkuperäinen myyntipakkaus, dust bag, takuukortit ja hologrammitarra ja kaikki on kuten pitääkin) sekä palvelu pelasi mitä mainioimmin. Hopeahihnaisia olen vähemmän nähnyt käytettyjen markkinoilla, olisiko niin että kultahihnaiset ovat hallinneet markkinoita niin kauan että niitä on nyt sitten tarjolla myös uusiin, rakastaviin koteihin.

  stellagee, thanks! Eiköhän tälle tule käyttöä seuraavaksi pariksikymmeneksi vuodeksi – ainakin…

  Malia, Hän on :) Hopeaketju olisi ollut varmaan valintani about kaiken muun kohdalla paitsi tämän veskan, tosin jos olisin uutena hommannut olisin ehkä joutunut asiaa tarkemmin mietiskelelemään… Nyt ei tarvinnut :)

  Ja joo, ei tätä tosiaan säästellä auta. Itse yhdistin tämän tänään ihan pokkana toppatakkiin – keli vaati toppatakkia ja sellainen nyt on, mutta veska, jota on odotettu kuin kuuta nousevaa enemmän tai vähemmän viimeiset 5 vuotta ainakin… Miten sen nyt olisi kotiin osannut jättää? Tosin mahdoin taas olla elävä todiste pettämättömästä tyylitajustani hiippaillessani kaupungilla toppis ja tikkilaukku yhdistettynä K-kaupan harmaaseen muovipussiin, jota raahasin mukanani kun työreissulta tarttui mukaan tavaraa :D

  Ja kiitti vielä, tukka on munkin mielestä kiva… Tosin ei ehkä ihan niin vikkelä laittaa enää tämän otsiksen kanssa – enää ei ponkaista suoraan sängystä ruokakauppaan lauantaiaamuisin :)

 8. Oih! Voi sua onnekasta! Sinä ja uusi laukkusi olette täydellinen pari ;) Hyvältä näyttää!

  Olen itsekin haaveillut tuollaisesta laukusta piiiitkään! Mutta ehkä vielä jonain päivänä…

 9. Tervetuloa kerhoon ;)

 10. Grattis! Hän on hyvin kaunis!! :)