antoni & alison

Antoni & Alison

Antoni & Alison tekee kovin ranskalaista jälkeä ollakseen oikeasti brittiläinen suunnittelijapari. Kashmirvillaiset höpsöt kuvioneuleet saavat hymyn kasvoilleni ja pienen hetken jo arvoin mielessäni, kumpi kuvan puseroista olisi minulle parempi valinta. Konsultoidessani Jania minulle esitettiin kysymys ”siis onko nuo tarkoitettu ihan käytettäviksi?”. Okei, ymmärrän pointin – ehkä jotkut asiat on syytä jättää pelkiksi hauskoiksi ajatusleikeiksi.

Mutta huivit ovat hienoja, hassuja mutta myös käyttökelpoisia. Rusetti vai Pariisi, sanokaapas se?

Kommentoi

 1. Rusetti!

 2. Mäkin äänestän rusettia.

  Nuo neuleet näyttää kieltämättä hauskoilta, mutta hankala kuvitella, että ne kovinkaan monen yllä näyttäisivät toivotun laiselta.

 3. Voii! Minusta nämä Antoni & Alisonin neuleet ovat kerrassaan ihania. Kyllä kelpaisi minulle, varsinkin tuo oikeanpuolimmainen raidallinen seilorineule. Rakastuin myös leopardikuosiseen (miten yllättävää…) neuleeseen!

  Sä oot niin mahdoton, kun esittelet täällä blogissanne kaikkea ihanaa. Nyt sain sitten pakkomielteen tästä neuleesta. Hmh. Mutta on se vaan niin veikeä!

  Ja noista huiveista minäkin kannattaisin rusetti-versiota. Sekin on tosi ihana! Hauska oli myös vastaava rusettiväsky, niin ja se tweedkankainen laukku isolla rusetilla. …joo, kolusin koko putiikin läpi. Ja rakastuin.

 4. Vasilisa, Laura ja Lotu, rusetti.. :) Mutta eikö myös Pariisi? Äh, molemmat puhuttelevat minua. Rusetti on ehkä monikäyttöisempi, Pariisi menee aavistuksen verran vitsin puolelle.

  Vimps, eivätkö olekin sööttejä…? Pahoittelen, että aiheutin pakkomielteen… Tämä on tämä internet vaaroja täynnä! :) Mut juu, samat laukut bongasin.. Ihana merkki, jotenkin ihan supersymppistä vaatetta ja asustetta heillä. Ei voi olla pahalla tuulella moiset nähtyään…

 5. Mielettömän hauskat! Lähti heti tilaukseen Ranskalainen neule… Kiitos vinkistä Inke :)