lahjalista

JoululahjojaKaikki tuntemani ihmiset ovat sitä mieltä, että minulle on hankalaa ostaa lahjoja. Itse olen tästä väitteestä kyllä eri mieltä, minä kun pidän esimerkiksi musiikista, lukemisesta, pukeutumisesta, ruuanlaittamisesta, kuntoilusta sekä sisustamisestakin. Kuvittelisin, että näistä kategorioista löytyy niin paljon lahjaideoita, ettei tehtävässä ole muuta ongelmaa kuin valinnan vaikeus. Suurin ongelma saattaa kuitenkin olla se, että jos löydän jotain kohtuullisen hintaista, jonka haluan ja jota tarvitsen, hankin sen varmuuden vuoksi itse itselleni etten vain jää ilman. Tai sitten keksin viisi lahjaideaa, jotka kaikki ovat löytyneet rapakon takana sijaitsevista nettikaupoista.

Ok, myönnettäköön. En ole helppo. Tässä kuitenkin pari kivaa juttua, jotka tarvitsisin mutta joita en ole vielä onnistunut itselleni hamstraamaan.

Apolis Activism, Gauze Bandana Red, 45,00$, contextclothing.com
Moleskine, New York – City Notebook, 17,95$, blackbirdballard.com
The Hill-Side, Selvage Black Chambray, 83,00$, contextclothing.com
Kiehl’s, Ultimate Man Collection, 48,50$, nordstrom.com
Alden, Cedar Shoe Tree, 30,00$, blackbirdballard.com

Kommentoi

  1. Moleskin löytyy Stockmannilta ja puisia lestejä saa mm. Left Footilta – mutta onko se jotenkin eri juttu? Ja tietenkin kaikkea mainitsemaasi saa NY:stä…