shine your boots

Surface To Air BootsRuskeat nahkakengät loistavat yhä poissaolollaan kenkäkokoelmastani. Surface To Airin Chelsea-saappaat voisivat olla ne kengät, joista olisi täyttämään tämä tyhjiö. Toki ottaisin ennemmin Church’sin vastaavat, mutta hinnassa on aika kova ero. Toisaalta Church’sin versioissa kärki vaikuttaisi olevan kapeampi, ja minä en tykkää piikkikärjistä. Kuvittele, miten hyviltä nämä kengät näyttäisivät muutaman kuukauden jälkeen, kun ne olisivat sisäänajetut ja nahkaan olisi ilmestynyt luonnollisia kulumia? Loistokkutta. Nahkakengistä täytyy kuitenkin pitää hyvää huolta ja ottaisin milloin vain alla olevan kenkienhoitosetin vastaan.

La Cordonnerie Anglaise Walnut Groom Box Shoe Cleaning Kit

Muutamia kuukausia sitten kirjoitin La Cordonniere Anglaisen esiliinasta. Nyt samalta firmalta saa myös perinteisemmän kenkähoitosetin, jonka avulla kengät pysyisivät kauniin kiiltävinä, joka päivä ja aina.

Surface To Air, Boots, 280€, surfacetoair.com
La Cordonnerie Anglaise, Box Kit, £305, thebureaubelfast.com

Kommentoi

 1. INKE!!! Sun Chanelin laukku sitten heti kuviin, salailu ei oo kivaa!! :D

 2. Tuollainen kenkienhoitosetti kelpaisi minullekin. Kenkien kiillottaminen on hyvin terapeuttista puuhaa. Itse varmaan nauttisin jo suunnattomasti tuon pelkän rasian ja sen sisältämien tavaroiden katselusta ja järjestelystä.

  Yläasteella mulla oli koko koulu kiiltävimmät maiharit, kun kiillotin niitä yhtenään. Eräs kaveri epäili myöhemmin, ettei itse saanut edes intissä saappaitaan kiiltämään samalla tavoin kuin minä olin omat maiharini yläasteella saanut. Mutta armeijassa ei käytössä olekaan äitini virkkaamia patalappuja, joilla kiillon parhaiten sai viimeisteltyä ;) Sinänsä tietysti saappaiden kiillottelu oli outoa, koska eihän nyt kunnon grungemaihareiden kuulunut olla siistit ja kiiltävät. Mutta kun se kiillottaminen oli vaan niin ihanaa…

 3. Mikset osta samantien ratsastuskenkiä, samannäköiset ovat, mutta halvemmat :)

 4. Anna, laukku on niin salainen etten ole sitä vielä itsekään nähnyt :)

 5. Lotu, ymmärsinkö oikein? Se olisi sijoitus omaan terveyteen ja täten hyvin perusteltu!? Olen muuten melko ylpeä susta ja sun kiiltävistä maihareista :)

  marzujau, ne ratsastuskengät tuppaavat ymmärtääkseni olemaan vähän enemmän klonksuja kuin Church’sin ja Surface To Airin vastaavat. Joten taidan pysytellä niissä, kiitos vain vinkistä :)

 6. Jan, mietin myös, että tuollainen setti olisi melkeinpä halpa sijoitus mielenterveyden ylläpitoon. Mielialalääkkeethän maksaisivat nopeasti paaaaljon enemmän kuin tuo laatikko ;) Saisikohan ennaltaehkäisevään ”lääkkeeseen” kenties Kela-korvauksen? Ja kiitos, että osaat arvostaa kiiltäviä maihareitani :)

 7. Jan, käy katsomassa ratsastusjodhpurit! Jos et osta niitä, joissa on turvakärjet, voit löytää sirotkin! Ja sinähän tiedät, että minä tiedän.