160g december issue

160g December issue covers

Kerran vielä? Lupaan, etten postaa lehtijuttuja, kirjajuttuja tai muuta luettavaa ihan lähiaikoina. Tai no, olisi ihan kiva jos lukisitte kuitenkin minun juttujani.

Näin joulukuun ja kalenterin ensimmäisen luukun avaamisen kunniaksi muistutus siitä, että uusin 160g on nyt livenä. Tämä on eroottinen numero, saapi nähdä mitä se pitää sisällään. Luvassa ainakin kesä 2010-spesiaali, haastatteluja ja editorialeja. Taidan perehtyä tähän heti työpäivän päätteeksi.

Kommentoi

  1. Raportoi ihmeessä näistä kiinnostavista lehdistä ja kirjoista, toivoo eräs joka ei just nyt millään ennätä seurata printtiä niin paljon kuin tahtoisi!

    Taitaapa mennä tämä eroottinen issue mullakin hankintaan, näin Fashionisto-blogissa Antonella Arismendin kuvasarjan, ja haluan nähdä sen perusteella muutakin – Toivon, että koko lehden suhde ”eroottiseen” olis just näin epäilmeinen:
    http://thefashionisto.com/blog/2009/12/160-grams-yamil-by-antonella-arismendi/

  2. sugar kane, on kyllä jonkinlaista raporttia luvassa lähiaikoina. 160g on muuten verkkojulkaisu johon pääset tutustumaan vaikka heti täältä. Muistathan kuitenkin palata vielä printtiinkin ;)

  3. Jan, voi mua pölvästiä, niinhän se olikin…Ostetaan sisälukutaito! Kiitos silti :)