inventory magazine

Ryan Willms ja Owen Parrott ovat vancouverilaisen h(y)r collectiven kantavat voimat. Tutustuin heidän blogiinsa keväällä ja he kuuluivat ainakin omasta mielestäni kaikkien kiinnostavimpien kirjoittajien joukkoon. Tänä syksynä herrat päättivät kaipaavansa uusia haasteita. He jättivät h(y)r collectiven taakseen ja perustivat INVENTORYn, joka on paljon enemmän kuin pelkkä loistava blogi. Se on myös hyvä verkkokauppa ja tuoreimpana lisäyksenä joukkoon on tullut puolen vuoden välein ilmestyvä lehti.

Inventory Covers

Lehden pääpaino on miesten muodissa, mutta tämän lisäksi he pyrkivät myös tuomaan esiin myös kiinnostavia ihmisiä tuotteiden takana. Kestävä kehitys, käsityö, ideologia ja kulttuuri ovat kaikki yhtä tärkeitä. Tässä numerossa esitellään muun muassa Yuketenin mokkasiinit, Engineered Garmentsin vaatteet ja Christophe Loironin tarina. Editorialit ovat myös todella onnistuneita.

Inventory StoriesOsui ja upposi. Maltan tuskin odottaa kevään tulevaa julkaisua!

Kommentoi

  1. […] odottavan aika on pitkä, mutta onneksi pieniä teasereita on jo tässä vaiheessa ilmestynyt Inventoryn sivuille. Kuva […]