Kommentoi

 1. Hmm.. tunnen paineita.

 2. Älä nyt, taidan minäkin tuota pikaa kirjoittaa ”joulupukille” eli poikaystävälle (tuo kyllä nyt kuulostaa ei niin kivalta lempinimeltä..). Tässähän me vaan autetaan teitä ja viedään kaikki paineet lahjojen hankkimisesta pois: tiedätte suoraan mitä ostaa, ei tarvitse kuin kauppaan kävellä! Hahaa :)

 3. Hehe, kas kummaa, tässä taloudessa vastaanotettu koiran rotua lukuunottamatta identtinen toive.

 4. Heh, laukku ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta tuo koira…. Olen halunnut juuri jackrusselinterrierin lapsesta saakka. Lapsena en saanut, koska äitini mukaan ”se repii vaan sohvat ja pilaa lattiat etkä sinä kuitenkaan sitä jaksa hoitaa”. Nyt aikuisiällä olen miehen kanssa, joka on sairaalloisen allerginen koirille, nyyh. Monesti mieheni on käskenyt varoittaa hieman etukäteen mikäli olen vaihtamassa häntä koiraan, hah… :)

 5. Valman ja Hallen pennuista olisi kaksi urosta vapaana :O Kandee tsekata Valman sivut! http://www.valmakoira.com

 6. MaijaM, no ARVAA fiilistelinkö noita koko sunnuntai-illan. Ketkä noista on vapaana?

 7. Ai että! Itse haluaisin tuollaisen mustana, mutta on kyllä tuo ruskeakin aivan ihanan värinen! Chanelin laukku on sellainen, että pakko saada vielä joskus. :D (vaikka hinta on kyllä aika _hirvittävä_) jos vintagena jostain löytäisi halvemmalla?

 8. Teresa, laukku on musta, kuva kehno :) Oon sen verran realisti, että haaveilen toistaiseksi vain käytetystä Chanelista. Katso esim. http://www.vintage-paris.com :)

 9. Hei Inke!

  Olet ilmeisesti joskus käyttänyt Acnen nettikauppaa, joten osaisitko sanoa kuinka nopeasti kaupasta reagoidaan tehtyyn tilaukseen? Tilasin tänään kyseisestä kaupasta ensimmäistä kertaa neuleen ja nyt jännitän milloin saan vahvistuksen siitä onko paita todella tulossa minulle tai ilmoituksen siitä että paitaa ei enää varastossa ole. Tämä siksi, että paitojen määrä oli tilatessa vähäinen, joten joku muu on saattanut ehtiä minua ennen. Joten kysymys kuuluu: onko sinulla kokemusta siitä kuinka nopeasti asiasta ilmoitetaan ja kauppa puretaan mikäli paitoja ei enää ole? Miten kaupan purku tapahtuu?

  Terveisin Aloitteleva Nettishoppailija :)

 10. Milla,

  Ollaan sieltä jotain vuosien varrella tilailtu ja kaikki on aina mennyt ihan putkeen.. Kaikissa nettikaupoissa kun varastosaldoa ei ilmoiteta vissiin niinkään hyvin kuin mitä Acnella – sinnehän ilmestyy juurikin nuo tiedotteet, kun paitoja on jäljellä enää vain 5 tai jotain. Parissa muussa paikassa tilaus on mennyt läpi ja sitten on tullut päivän päästä pahoitteluviestiä kun hyllyt olivatkin jo tyhjentyneet…

  Acne laittaa tiedotetta kun lähettävät paketin, nyt saattaa olla pientä ruuhkaa kun lupasivat ilmaiset postikulut kahdelle tuotteelle tässä joulukuussa… Joskus alejen aikaan toimitusta on saanut odotella, mutta yleensä paketti on lähtenyt parin päivän sisään. Nopein paketti on tainnut tulla kolmessa päivässä, hitain taisi taivaltaa aleaikaan parisen viikkoa.

  Jos purkavat kaupan, he hyvittävät koko summan luottokortillesi. Menee pari päivää kun rahat ilmestyvät takaisin Visalle. Ollaan palautettu sinne kerran yksi odotukset pettänyt pikkutakki, sen kanssa kaikki meni ongelmitta.

  Toivottavasti kaikki menee putkeen ja paitakin sattuu olemaan mieluinen ja vastaamaan odotuksiasi! Hope this helps :)

 11. Hei kiitos vastauksesta! Jäänpä odottelemaan miten tilauksen käy. :)

 12. Tässä pari hyvää ja vastuuntuntoista jackrusselkenneltä:
  http://www.payingold.com/
  http://www.tuirekaimio.com/deictic/russelisivut/russelindex.htm

  Kannattaa kysellä kummastakin kennelistä pentue suunnitelmia.

  Niin ja kannattaa tutustua Tuire Kaimion Pennun kasvatus ja Koirien käyttäytyminen kirjoihin.

 13. Elia, kiitos vinkeistä! Perheestähän jo yksi ”käkruseli” löytyy, joten olemme hyvin tietoisia siitä millaista sakkia nämä terhakkaat terrierit ovat… Ja tämän vuoksi yritämme pitää vielä vähän jäitä hatussa :)

 14. Voin vain suositella molempia :)
  Laukusta on kokemuksia, pelkästään positiivisia. Moni pelotteli minua arasta nahasta, mutta ahkerankaan parin kuukauden käytön seurauksena ei ole laukkuuni ilmestynyt mitään kulumia. Sitäpaitsi minusta Chanel vaan paranee ikääntyessään, eli vintage-versiotkin on aivan mielettömiä. Huonoimmillaan minusta tuo laukku on jossain juhla-asussa, silloin se vasta on tätsy. :)

  Koirakin on aivan ihana. Eräällä ystävälläni oli moinen. Todellinen energiapakkaus :)

 15. Malia, meillä on tollainen russeliherra Poopi, asustaa äiskän luona Lapissa. Ikää sillä on kohta 10 vuotta, virtaa kuin pennulla. Maailman sympaattisin tapaus. Vaikka jokainen koira on yksilö ja oma persoonansa, pelottaa pennun hankkimisessa valtavan vastuun lisäksi eniten se, ettei uusi tulokas olisikaan yhtä yhteistyöhaluinen ja ystävällinen tapaus :) No, rakas varmasti silti.

  Mutta nyt jos tästä Chanelista aletaan puhumaan… Hommasit omasi uutena? Olen alkanut leikittelemään nälkä- ja ostoslakolla, ja kuvittelemaan että pystyisin näiden yhdistelmällä hommaamaan veskan itselleni kevään Nykin reissulta. Yritän googlailla hintoja, mutta huomaan että muut ovat vähän syvemmällä pelissä näiden mallien ja muiden kanssa, mä en enää tajua mikä on ”Classic Flap” ja mikä sitten 2.55, onko tässä nyt rakkaalla lapsella monta nimeä? Lisäksi jenkkien small on ilmeisesti brittien medium, nyt on suomalainen sekaisin.

 16. Oi Poopi on varmasti ihana :) Russeleissa on eroja, olen muutamilla huomannut ylivilkkaita ja mahdottomia ja toisilla ne on ihanan kilttejä – silti reippaita. Tosin en itse ole mikään koira-asiantuntija. Itselläni on ollut vain muutaman vuoden miehen kautta tullut mäykkyvanhus. Otimme sen vanhana huoltoomme, eikä sitä enää voinut opettaa (tai mä en voinut) kun mulla ei ollut ikinä edes ollut koiraa. Mäykkyläinen ei ole sieltä helpoimmasta päästä… Ihana se oli ja kauhea paikka kun se kuoli.

  Chanelista sitten. Omani tosiaan sain Pariisin matkalla (etukäteinen synttäri+joululahja ja kaikkee muutakin). Ostin sen uutena Chanelin liikkeestä ja maksoi 1850 euroa. Nahka on arempaa lambskinia, eikä siinä ole tosiaan valittamista. Koko on medium, en tiedä onko mediumia kahta kokoa? jos on niin toi on varmaan se pienempi. Mä en ole hirmusti perillä noista koko hommista. Käsittääkseni kuvassasi oleva ja mun on classic flap ja se 2.55 on sellainen jossa lukkona on kantikas, ei cc logollinen ja sen ketjussa ei kulje nahka välissä, vaan on pelkkä ketju. Tämä classic flap, missä ketjussa on nahkaa mukana, on Karlin josku 80 luvulla (vai 90 luvulla) suunnittelema. 2.55 on se ns. alkuperäinen malli, joka lanseerattiin helmikuussa vuonna -55, siitä nimi.

  Voin vain kehua ja ylistää laukkuani. Minusta koko on kiva, en olisi valinnut pienintä enkä kovasti välitä siitä isostakaan, koska itse olen pienikokoinen. Vaikka hinta on hirmuinen ja tolkuton, olen täysin varma että käytän tätä laukkua sen edestä. Ehdottomasti suosittelen hankkimaan tuollaisen, et varmasti kadu pätkääkään, vaikka sen takia pitäisi jättää joku asia ostamatta.

  Esim vintage parisista, joka myy käytettyjä, saa tuollaisen n. 980 eurolla tai siitä vähän ylöspäin, riippuren laukun kunnosta.

  Toivottavasti osasin vähän auttaa, itse en ole mikään laukkufriikkiasiantuntija. Kannattaa myös käydä hypistlemässä kokoja Della Margassa, minusta siellä on aika paljon malleja esillä.

  Osta se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. Voi kun me ollaan samoilla linjoilla :) Medium-veska täälläkin on hakusessa (25 cm) ja ehkä juuri se sileä lambskin-malli… Tämän klassikon taitaisin hopeakoruistani huolimatta ottaa kultaketjuilla, sellaisena olen Chaneleita tottunut ihailemaan.

  Hinta on ihan järkyttävän hirveä eikä mulla taida olla pokkaa kuin käytettyyn versioon.. Onneksi nuo ikääntyvät nätisti. Ja jos JÄRJELLÄ ajatellaan, laukkumalli joka on ollut muodissa jo kymmeniä vuosia tuskin tulee koskaan olemaan passé. Ja jos yllättävä rahapula iskee, tuosta saa aina hyvin rahaa takaisin.. Vaikka todennäköisempää on että tuollaisen hankittuani olisin rahapulan yllättäessä valmiimpi luopumaan toisesta munuaisestani.

  Pelottaa, että vanhemmat jättävät perinnöttömäksi jos menen hassaamaan moiseen. TOISAALTA, tuo olisi ainoa omistamani esine jolla on a) jälleenmyyntiarvoa ja b) josta on jopa perinnöksi. Sitä paitsi olisinhan voinut ottaa koko rahalla myös hurjia, näkyviä tatuointeja, rellestää kunnolla tai tehdä jotain vielä tyhmempää :D

  Musta tuntuu pelottavan kovasti siltä, että tuollaisen laukun hankinnan jälkeen elämäni olisi jaettavissa kahteen ajanjaksoon: eCh ja jCh. Pah, jos olisin miespuolinen ja haluaisin uuden viritinvahvistimen/kotiteatterin/DVD-soittimen/osan autoon ei kukaan kyseenalaistaisi.

 18. Piti vielä mainitsemani, että Vintage Paris on yksi ahkerimmin stalkkaamiani nettisivuja. Mun hermot eivät ikinä kestäisi eBay-ostoksia, Vintage Parisiin luotan ja uskon että sieltä ei feikkiä tulisi.

 19. Mua just ärsyttää hirmuinen moralisointi kalliiden klassikoiden kohdalla. Jokainen saa päättää itse mihin rahansa laittaa. 2000 euroa ei ole mikään kauhea summa monessa muussa asiassa. Vrt. tekniikka, matkustelu, laskettelu, veneily, riippuliito, tupakointi, biletys, jne. jne. jne. Tai se että ostaa parin vuoden aikana neljä 500 euroa maksavaa laukkua.

  Mulla on muutama törkeän kallis juttu, Cartier-kello, Burberry trenssi ja tämä laukku. Ne on kaikki sijoituksia ja monen vuodenkin käytön jälkeen trenssini ja kelloni ovat edelleen täydellisiä.

  Vintage Paris on varmasti järkevä paikka hankkia käytetty laukku. Sinne olisin (meinasin) suunnannut itsekin ilman Pariisin reissua.

  Mietin kauan valitsenko kultaisen vai hopeisen ketjun. Lopulta päädyin hopeiseen, mutta olisin varmasti ihan yhtä tyytyväinen kultaiseenkin. :)

 20. Malia, totta – rahoistaan pääsee aina kuitenkin eroon… Eikä niitä kukaan hautaan mukaan saa. Tietysti vaan kauhistuttaa ajatus laittaa moinen summa kiinni laukkuun, mutta jos tuon uskallan hankkia niin olen varma siitä etten rahojen perään jää haikailemaan laukun roikkuessa olalla. Saisihan sitä tonnilla parit kalliimmat farkut, kalliimmat kengät ja jakun, mutta niitähän joutuu ostamaan koko loppuelämän kuitenkin… Laukku olisi sitten tavallaan ”alta pois” :D

  Ihania nämä itsensähuijaamisperustelut.

  Mutta joo, en yhtään ihmettele ettet ole katunut trenssiin, kelloon ja laukkuun sijoitettuja roposia. Käyvät kaiken kanssa ja ovat aina yhtä täydellisen näköisiä! Klassikoita kun voi käyttää kymmeniä vuosia, mihinkään hetken ilmiöön en moisia summia minäkään laittaisi.

  Katsotaan, miten tytön käy… Itseni tuntien voisin toki myös ”säästää” rahat, vain käyttääkseni ne kymmeneen edullisempaan juttuun joista yksikään ei tulisi pysymään kyydissä kymmeniä vuosia tuon veskan lailla.

 21. Nyyyh =,( Minäkin haluaisin pienen nelijalkaisen ystävän, mutta ei niitä kai voi saada joulupukilta, vaan pitää mennä itse kenneliin.. Olen haaveillut espanjanvesikoirasta jo pari vuotta..

 22. […] Joululahjatoiveeni toteutuivat. Ja nämähän menivät nyt aivan linjassa… Jos laukulla on ikää sarjanumerosta arvioiden noin 14-16 vuotta, on tuo meidän koiranpentukin ihan oikeaa vuosikertaa. Täyttäähän se helmikuussa jo 9 vuotta! Ei ole Poopin voittanutta. […]

 23. Hihii, ihana russeli teillä. Ootko koskaan katsonu espanjankoirat.com-sivuja – meillä on sieltä ihan mahtava epeli. Tunnet yhdistyksen ihmiset ja toiminta on vastuullista (tuntuu että vastuullisempaa kuin joillain kasvattajilla). Itse ihastelin tätä kaveria: http://espanjankoirat.com/charlie_jou09.html. Vintagekoiria nämäkin… Ja ihana on tuo laukku ;).

 24. Henna, olipas hellyyttävä yksilö! Ei tuollaisia saa näyttää koirakuumeisille ;)

  Entisellä naapurilla oli todella symppis espanjalainen adoptiokoira… Sitä kautta tuttu yhdistys. Arvostan moista toimintaa!