acne pre collection s/s 2010 men

Acne-Pre-Collection-s_s-2010Acnen välimallistoa miehillekin on siis ilmestynyt heidän verkkokauppaansa, ja kuten Inke jo aavisteli, se tuntui mieluisalta heti ensisilmäyksellä. Hienoja vaatteita, mutta valikoima jää valitettavasti hieman suppeaksi, kuten kuvista jo pystyy päättelemään. Ei varmasti ole kovinkaan suuri yllätys, että raitapaita on yksi suosikeistani? Kauluspaitakin on todella raikkaan näköinen, mutta väritys ei välttämättä olisi oma valintani, ainakaan omaan kaappiini.

Acne on tehnyt erittäin hienoja, astetta rennompia pikkutakkeja viime vuosina joista omaan vaatekaappiin on eksynyt jo kolme kappaletta. Tässäkin mallistossa on yksi todella hyvän näköinen pikkutakki, New Delhi Seersucker, joka on sopivan väljän ja rennon näköinen, mutta silti tyylikäs. Toivottavasti tämä tulee vastaan Helsingin kaupoissa tai viimeistään loppuvuodesta, kun seuraava Tukholman matka koittaa.

Kommentoi

  1. […] sitten hehkuttamani pikkutakki Acnelta osoittautui valitettavasti pettymykseksi. Takin mallissa tai istuvuudessa ei ollut mitään vikaa, […]