koti kuntoon

Koti kuntoon

Projekti Koti on tällä hetkellä lievästi sanottuna hieman vaiheessa. Ei siinä mitään, että kirjahylly-tv-taso-työpöytäkompleksi puuttuu edelleen tai että vaatekaappi ja -huone ovat kaaostilassa, mutta kodin keskeneräisyyden jotensakin kruunasi tänään seinästä irronnut edellisen asukkaan kiinnittämä verhovaijeri. Kiinnitysapuna käytetty proppu ilmeisesti päätti, että seinän sisällä vietetyt ajat ovat ohitse.

Koska myös Projekti Sälekaihtimet Olkkariin on antanut odottaa loppuunsaattamistaan, ei yksityisyyden säilyttämiseksi voinut enää lauantai-iltana tehdä muuta kuin vetää ikkuna umpeen maalarinteipin ja Hesarin sivujen avulla. Deko-lehti tai Avotakka, kiinnostaisiko juttu pelkistettyyn ja askeettiseen tyyliin sisustetusta nuorenparin ensiasunnosta?

Pitäkää peukkuja, että saisimme sälekaihdinasentajan paikalle vartin varoajalla, mieluiten heti maanantaiaamuna.

Haavelistalla:
Jeeves-hattulamput
Jake Phipps
Vitra DSW -tuolit, Charles & Ray Eames
Bibliothèque-tuoksukynttilä, Byredo

Kommentoi

 1. Eteisen seinästä putos naulakko. Reippaasti kuukausi sitten. Ratkaisin ongelman perustamalla lattiatason naulakon siihen, mihin se rytöläjä tipahti. Tämä on vapaata riistaa esim. mainitsemillesi julkaisuille tulla kotiini jutuntekoon ”kompakti kaupunkilaiskoti, kopioi Hanna-Maijan kekseliäät säilytysideat” -hengessä.

 2. Allt ser riktigt mysigt/ snyggt ut på bilden! Kanske det blir så här??

 3. Tuo hattulamppu on aivan hurmaava! Rakastan tuollaisia esineitä, jotka ovat tyylikkäitä mutta sopivalla tavalla hieman hassuja :) Jokunen vuosi sitten näin Laura Ashleyn näyteikkunassa lampunvarjostimen, joka oli valkoinen teekuppi väärinpäin. Se oli söpö (vaikka en ko. kaupan tuotteille yleensä lämpenekään) ja harkitsin sitä keittiöön, mutta tuo on kyllä paljon parempi.

 4. Tahtoo Hattulaput eteiseen… aivan täydellisen ihanat!

 5. Vitran tuolit oli eka asia mitkä hankin ekaan omaan kotiin. Lamput on kivat, vaikken niitä itselle haluaisikaan. Olen varmaan vielä pari astetta minimaalisemman linjan kannattaja:) Byredon kynttilät ovat kyllä ihania! Siinä voisi olla mainio joululahjavinkki itselle tai läheisille.

 6. Mistäs tuo kirjahylly on? Kirjalaatikot omassa nurkassa pitäisi saada vielä kuriin..

 7. Hanna-Maija, ehkä voitaisiin niputtaa meidän pienen budjetin DIY-ratkaisut jopa samaan juttuun! :D

  kia, iaf stolarna och eventuellt en hatt i tamburen. Hyllan lär väl bli aningen annorlunda.. :)

  h, hattu on kieltämättä hauska… Pieni huumoripilkku sopisi kämppään mainiosti. (Ja ei, sanomalehdillä umpeen teipattu ikkuna EI käy tähän tarkoitukseen.)

  VilmaK, olisipa tosi iso eteinen niin voisi laittaa vaikka kolme hattua.. Aah.

  Esa, hyvä maku! Täälläkin ollaan kallellaan superpelkistettyyn, mutta ehkä yksi hassu katseenkiinnittäjä joukkoon mahtuisi… Ettei mene liian vakavaksi :)

  adastra, kirjahylly on kuvausrekvisiittaa. En valitettavasti tiedä minkä merkkinen tuo on, mutta Nisse Strinningin String-hylly on hyvin samanhenkinen ja sellainen löytyy ainakin Artekilta.

 8. Ihanat lamput! Vielä kun mukana tulisi se Jeeves, joka hoitaisi kaikki mahdolliset lampunhaltijalle eteen tulevat ongelmat :D.