Kommentoi

 1. Ihan MAHTAVA! Tuossa on särmää paljon enemmän kuin aikaisemmassa mallissasi (kiva sekin kyllä oli).

  Miksei täällä ole enää Benettonissa tuollaisia rentoja perusneuleita. Mallit on vaan liian vartalon myötäisiä ja perusneuleessa oli vaan v-aukko. Bah.

 2. Voi kiitos! Aiempi malli oli kiva kun se oli lyhyempi, pidempänä siitä tuli ehkä vähän normaalimpi. Olisin halunnut laittaa tukasta vähän selvemmän kuvan, mutta minä ja kamera emme tulleet tänään toimeen.. Jösses.

  Mä ostin ton perusneuleen n. kuukausi sitten täältä Kampin Benettonilta, että kyllä ne tuotannossa ovat.. Teillä on vain kehnoa sisäänostoa :( Patistele niitä hieman!

 3. Voi upeutta, rakastan sekä tuota väriä että mallia. Tsemppiä aamuun ;)

 4. Ihanat! :) Mäkin niin haluaisin otsatukan, mutta taipuisa hiuslaatuni ei toimi siinä yhtään, vaan harottaa itsepäisesti joka suuntaan (ghd on kyllä vähän auttanut asiaan). Toi sun tukka on tosi kaunis!

 5. IHANA uusi tukka! Vau! Lisää kuvia, pyydän! Tervetuloa otsatukkaisten klaaniin!

  Itse en ole oikein vieläkään oppinut käyttämään muotoilurautoja, joten tavallisesti vain föönään otsatukan muotoonsa. Jos joskus viikonloppuna on aikaa, harjoittelen raudan kanssa, jotta pääsisin sen kanssa sinuiksi. Kivan otsatukan saa siis myös sillä tekniikalla, jonka hallitsen. Ja huonoina ja kiireisinä tukka-aamuina suihkin tyveen kuivasampoota, sitä Tigin, ja taas letistä saa ihmisen näköisen! Se kuivasampoo on kyllä maailmankaikkeuden nerokkaimpia hiustuotteita. Olen törmännyt vain muutamaan ihonhoito/hius/kosmetiikkatuotteeseen, joka pitää lupauksensa. Ja pitää sen joka kerta. Kuivasampoo on yksi niistä.

 6. No arvaa olenko koittanut vihjata sinne sisäänostosta :)) sille hienovaraisella ihmettelyllä, missä on se ja se malli…
  Aiemmin täällä oli toisen yrittäjän vetämä Benetton, sieltä ostin aika paljonkin vaatteita.

  Pitääpä laittaa ostoagentti (Sissi) kurkistamaan teidän Benetton. :)

 7. Aivan ihana otsis! Tarpeeksi painava.

 8. Mäkin yhdyn aiempien kommenttien kehuihin, mahtava otsis!

  Mä haluaisin ihan vaihtelun vuoksi itselleni lyhyemmän otsatukan, mutta villit luonnonkiharat pitää huolen siitä, ettei otsista tulla näkemään. Mun luonnonkiharat saa vähänkin lyhyemmän otsatukan näyttämään 90-luvun otsapermikseltä. Oi miksi takatukkani ei voi olla yhtä käkkärä kuin etutukkani, jolloin voisin vapaasti leikata itselleni lähes afron :D

 9. Tosi hyvältä näyttää!

 10. Todella ihana ja paksu otsis. väri on myös todella onnistunut, siinä taitaa olla jotain pienä raitoja? :)
  Odotan innolla lisää kuvia tukasta.

 11. näyttää kauniilta! ja särmältä.

 12. Kiitos kaikki, olen otettu! En vain vielä ole ihan sinut tämän uuden tukkalaitteen kanssa… Työkaveri huomautti äkillisesti romahtaneesta ryhdistäni, kun kävelin tukan takia mystisesti ujossa kyyryssä ja yritin olla heiluttamatta kypärämäistä kampaustani. No, ehkä tämä tästä…

  Tukalle ei itse asiassa tehty eilen muuta kuin leikattiin otsis – väri ja pituus olivat edellisen kerran peruja, silloin en vielä vain uskaltanut napsaista otsista.. Harkinta ei näköjään haitannut, nyt oli aika kypsä.

  Kiitos kampaaja-Anna, it works!

 13. Jättefint!

 14. Oi, tykkään! Ihana malli :)

 15. Kiva tukka! Minullakin oli tuollainen kultaisen nuoruuden aikoina, pitäisköhän laittaa vielä samanlainen, vai sopiiko se enää neljänkympin kriisiä lähestyvälle..

  Perusneuleista puheen ollen, shoppasin Lontoossa alkuviikosta ja siellä kieltämättä tuli joka putiikissa mieleen, että miksei Suomessa voi kaupoissa olla valikoimaa jokaisesta väristä, o- ja v-aukkoisena ihanaa, ohutta merinovillaa tai kashmiria olevia neuleita, joiden hinnat vielä olisivat kohtuulliset. Ja vielä enemmän ihmettelen, että miksen ostanut yhtään? Ehkä sokaistuin jotenkin siitä valtavasta tarjonnasta ja jäädyin…

 16. Upea!

 17. Ja kiitos taas :)

  Sanni, Anna Wintour toimikoot esimerkkinä siitä että moinen legotukka sopii ja näyttää hyvältä iästä riippumatta :)